Fredag, sköna fredag.

FREDAG!♥
fredag igen, känns det som. Fredag igår? det känns faktiskt så. men det är bra, då blir det sommarlov snabbare :)

I dag ska jag, Jaqe och Elina sova över. det ska bli jätte mysigt!... har aldrig varit hemma hos Elina så jag får ringa om en vägbeskrivning annars virrar jag bort mig, som vanligt. Vi ska följa med och kola när Elina rider i mon, sen blir det att hem, byta om och dansa i linné parken. ni vet ju edan vad som ska hända denna helgen. Skulle ha kollat på MTV movie awards men det kommer ju inte sändas i Sverige så jag tror att det blir Twilight kväll i stället.

Love ya babes!♥

Torsdag

HejHej gullisar!

I dag så var det korvstroganof i skolan eller "kolvsnolgalof" som jaqes kusin säger gulligt va! Fast Jaqe och jag åkte Till Donken och åt, det var gott! Men vi gick tillbaka till skolan och tog lite vägar och hoppades komma fram, men det gjorde vi. I tid också! jag trodde aldrig att vi skulle hinna.

Det var sång i dag som vanligt på torsdagar. Köpte Vita jeans leggings och svarta enkla ballerina skor. Vita jeans leggingens köppe jag för jag ska sjunga på söndag i domkyrkan och då ska vi vara helvit, fatta att det var svårt att hitta kläder!
Svarta skorna köpte jag för jag ska dansa i Linnéparken på lördag och då ska vi vara kontorstjejer och ha svarta skor.
Så det blir mycket att köa för speciella tillfällen, men det är bara kul :)

Tokio Hotel har designa en tisha till H&Ms kampanj fashion against aids. den har kommit ut i butikerna nu! Och jag har sett och provat en! Det är sjukt snygg! Det är en döskalle på och sen står det rock hard fuck safe! Så sjukt snygg!
Hart inte köpt en än men det ska bli så fort pengarna kommer. Början av nästa månad alltså. SÅÅÅÅÅ SNYGG!!!

Tokio Hotels tröja



jeans leggingsen



Skorna



Love ya babes!♥

Onsdag

I dag så gick Elina hem för hon mådde inte så bra så krya på dig!
Det är Twilight träff i Lessebo i mån. men jag kan inte gå dit :( Ingen skjuts förstår ni.
Men får nöja mig med boken. Som jag läser för andra gången. men det går ju inte att undvika att böckerna (twilight böckertna) är så sjukt bra att man blir så beroende så jag vet inte vad! Fast det har jag tjatat en väldigt massa om hihi.
Kollade lite på kläder på internet... hittade en tisha där det var ett kasset band som sa "you're such a player" till en banspelare hahaha. fattar ni? Alltå det är en bandspelare alltså player hahaha. Det är nog bara jag som har dålig humor.
Just nu är det "rent hus" på tv, jag kollade på det innan men det känns som att det är samma saker hela tiden så det var bara lite äckligt i början och nu har man tröttnat typ.

20 dagar kvar till skolaavslutningen!!! Så det är ganska snart! fatta skönt att inte behöva gå upp klockan halv sju på morgonen utan sova till typ 12! behöver inte plugga, inte matte, tråkiga lärare och ingen präss man kan bara chilla hela dagarna igenom. Fatta om jag längtar. det känns som att denna sommaren kommer att bli annorlunda på nått sätt. kanske för att vi börjar åttan när skolan väl börjar igen. Det känns ofattbart för tiden har bara flygigt i väg. jag säger bara en sak nu SKOAVSLUTNING♥

Jo jag köpte ju en tisha i måndags och så köpte jag ett par shorts i går fast det har jag inte sagt men såhär der det ut.

Tishan och shortsen




Love ya babes!♥

Twilight soundtrack

Har precis gjort läxan som var att skriva en kladd till ett författar porträtt av H.C. Andersen, det var inte kul! H.C. Andrsen var ju SÅ tråkig jag somnade! ... Sorry fick bara lite damp.
Sitter och lyssnar på låtarna från "Twilight soundtrack", just nu "Bellas lullaby remix" det är bellas lullaby i bakrunden sen är det olika fraser från filmen. Den var lite konstig, låten.
Ska snart föra över låtarna till mobilen för jag har de på datorn så fort pappa kommer hem för han har usb:n.
Sång i dag hade jag. 16.30 till 18.0 typ det var lite för lång tid. Men snart är det "konsären" och det var vår sista övning innan så det behövdes.
Innan så var jag på stan med Jaqe och jag köpte ett linne på Gina. Det linnet som jag egentligen ville ha fanns bara i L så det var för stort.

Denna helgen kommer allt att hända känns det som. På lördag ska vi ha dans uppvisnign i Linnéparken, Charlotte Perelli kommer till Växjö tror vi ska kanske kolla då och MTV video adwards är så de visar ett klipp från "New Moon"!!!
På söndag ska vi ha "Vårkonsert" typ. Fast helgen ska bli rolig.

Tänkte visa linnet men usb:n är borta så får inte in bilderna i datorn.

Love ya babes!♥

Söndag

Har inte skrivit på ett tag... denna frasen börjar bli vanlig i början av mina in lägg. fast nu ska jag försöka att skriva varje dag.

Jag har sovit över med Ida från fredag till lördagen. I går kväll så var vi nårra som träffades hos Nea och spelade guitar hero, kubb och gick/cyklade lite. Men ingen sen när jag skulle hem var ju att  jag skulle hämta min cykel som jag inte fick med mig i torsdags men jag hade låst cyklen och glömt nycklarna så det blev att gå hem.
När jag kom hem i går vid 22 tiden så var jag ju tvungen att läsa lite i min bok och vips så hade jag läst ut hela boken.
Den är ju så bra så att man inte kan slita sig från den. Men när den var slut så var klockan 01.10.. Jag hade alltså läst i tre timmar och tio minuter haha. Men man kan inte hjälpa att man glömer tid och rum typ när man läser twilight böckerna.

Vaknade av en Agnes (min lillasyster) frågade vad "jag går och fiskar" (tror jag det var) heter. Det var ju för tidigt för att min hjärna skulle fungera så jag årkade inte förklara. Och sen frågade hon hur man gör en rosett av håret! Det var ju bara för mycket haha. Så hon blev skit sur när jag vägrade haha. Fast typ bara två minuter senare visade jag henne för hon hade satt på en så bra låt så jag blev glad och visade henne haha. Musik videon är lite konstig haha.

Har precis städat rummet (halft) det är inte så mycket finare men kläderna är i alla fall borta från fotöljen. Får fortsätta snart igen så det blir "städat"

Torsdag

I går skrev jag inget för jag hann inte.
I går så vard et ju tjejkvällen hos Julia och det var jätte kul! Vi sjöng singstar och spelade guitar hero och pratade i telefon hahaaha.
I dag så är jag jätte trött jag vet inte varför för v gick och lade oss tidigt i går. Så det är lirte konstigt.
Senare i dag så ska jag till Nea för hon fyller år på lördag. Så vi ska fira henne. Och vi ska komma osminkade! Jag kommer inte att vara en vacker syn så jag säger bara en sak. VARNING!
Jag är så trött så jag årkar inte skriva mer... haha.

Nu ska jag läsa i min bok som entligen kom i går!!!

Love ya babes!♥



Sovmorgon :)

I dag har sovmorgon! Så himla skönt så om ca en halvtimme så åker jag till skolan. Men jag var så dum så jag hade glömtbort det och steg upp vid halv sju som vanligt. Fatta om jag var arg på mig själv när jag kom på det hahahah.
Jag skrev inte i går men det var för att jag inte årkade att göra det efter att jag hade kollat på "House", Väldigt bra avsnitt måste jag säga.
I dag så är det ju fortfarande tema dag så i dag ska vi lyssna på en som pratar om gatubarn, ut och gå, grilla korv och sammarbets övningar tror jag. Sen blev det ingenting i kväll men vi får se om det blir nått i alla fall.

Nu har New Moon postern kommit ut!!! Den är inte vad jag hade hoppats på för det finns snyggare fanmade posters så lite bätte hade jag väntat mig.


Konfermationen

aa konfermations mötet var inte som jag hade föreställt mig.
Först så hade Tina gjort en power point och visade lite bilder och berättade vad man i stort sett gör på en konfermation.
Sen skulle vi sjunga "Du vet väl om att du ör värdefull". Ingen sjöng bara satt och tittade haha.
Den andra prästen Harald skulle prata sen men jag vet inte vad han pratade om... lyssnade inta haha.
Sen skule den andra prästen som jag int kommer i håg namnet på prata om olika sorts böcker. Han pratade om bibeln och sen skulle han fråga om en bok som man ofta använder i gudskänster och frågade om vi visste vad den boken hetet och då var det en kille som sa Psalm bibeln och för alla prästar och andra så var det as kul och de skrattade värsta mycket och vi andra skrattade för att de skrattade kändes det som i alla fall haha. Visst var det lite kul men det roliga var ju när de skrattade haha.
När vi skulle gå 45 minuter senare så fick vi varsin kasse att ha biblerna i haha och nått papper vet inte riktigt vad det va haha.

Har i alla fall bestämmt mig för att konfermera mig. Det har jag vart ganska säker på hela tiden... men i alla fall.

Kassen




Bilden från fikat i dag i skolan

Temadag 1

I dag var det tema dag... känns som att jag har tjatat väldigt mycket men det får ni stå ut med :P
Tema dagen var... först fick vi kolla på en film regiserad av Josef Fares som heter "Zozo" den var värsta sorglig för det handlade om en lite kille som bodde i Libanon och hette Zozo ch de skulle fly rfån kriget hit till Sverige och den dan som de åkte så blev först hans mamma, pappa och syster bombade. Så Zozo och hans bror flydde men tillslut blev de jagade och brodern försvann så tillslut var det bara Zozo och tillslut kom han till Svertige till sin farmor och farfar och så hände det lite saker som var roliga och sorgliga. Så hela klassen både skrattade och grät.

Så nu har jag kommit hem från skolan och gör ingenting. Jo jag pratar med Jaqe och Nea på msn och Nea tycker att jag ska skriva om henne så får väl göra det då. Nea fyller fjortis på lördag XD

Ska på konfermations möte i kväll. Får se hur det blir. Tror i allafall att jag ska konfermera mig. Det är lika bra att få det gjort :P
Asså jag vet inte vad man gör när man konfermeras. Bara man inte läser om gud i bibeln hela tiden!!! Fast det tror jag inte.

Love ya babes!♥



Händelsernas dag

Just nu så har jag läst och set om jätte många saker som är idag! I dag är det 17 maj alltså, Norges national dag och i går vann dom i eurovision song contest, Telefoniernas dag typ och Nikki Reeds födelse dag alltså hon som spelar Rosalie Cullen i Twilight, 21 år så det var mycket som händer 17 maj haha.
Har precis tittat lite i min stora perm med alla mina noter och sånger sen jag gick i nollan haha det var lite kul.
Har också lärt Jaqe att lägga upp yutube klipp på bloggen och efter många om och men så lyckades det :)
Ska duscha snart nu så att jag hinner kolla på Parlamentet.

Love ya babes!♥


Söndag

Nu är det ungefär bara fyra veckor tills skola avslutningen! Gud vad skönt asså! Jag längtar jätte mycket till sommarn och sommarlovet. Visst är det varmt men änd typ 25 grader varjedag, kunna ligga och sola och bada och massa med sommriga saker. På sommarn så bryr man sig inte om tiden eller nått känns det som.

I mån är det en ny vecka men vi går bara tre dagar i skolan och dessutom är det temavecka, alltså inga lektioner. Nice!

Tråkig dag har det varit :( har typ inte gjort nånting och har ont i huvet. Kollar på lite bloggar som jag gör dagligen är lite beroende av bloggar. Men det är ju så roligt att få läsa om vad so händer i andra människors liv och störa sig på en del med haha. Har hittat en ny blogg som är jätte bra och kollar igenom den lite.

Love ya babes!♥

Eurovision song contest

Satt nyss och kollade på nåt program om Marlena Ernman som ska representera Sverige i Eurovison song contest. Då kom jag på att det är i kväll. Hade helt glömt bort det så jag hade tänkt baka lite cupcakes tills i kväll och lite sånna mysiga saker.
Får verkligen hoppas att det gå bra för Marlena i kväll. Så klart kommer jag att sitta bänkad framför tv:n hela kvällen och kolla och hoppas på att det gåt bra för Marlena. Tycker faktiskt att låten blir bättre och bättre även om det är opra som inte är min musiksmak direkt (fast mammas och pappas typ). Fast det finns ju massa med bra bidrag som kommer vara med t.ex. Norges låt "Fairytale" den är sjukt bra! Sen finns det ju många bidrag som verkligen inte är seriösa typ "Copycat" från Belgien tror jag men det måste ju vara sånna med :) Så jag väntar spännt inför kvällen, inte för att jag tror att vi kommer att vinna men hoppas att det går så bra så att vi inte behöver kvala nästa år i alla fall. De som ska kommentera i kväll kommer att vara Shirley Clamp och Edward af Sillén hoppas att dem gört bra i från sig.
Hittade nu med att Ukrainas bidrag ska handla om kvinnovåld och motverka det och det innebär att hon som ska sjunga bidraget Svetlana Loboda ska ha massor med blåmärken i ansiktet och på kroppen... undra hur det kommer att se ut?


Roliga busshållplatser ;)

Hittade lite roliga busshållplatser i olika länder, det skulle inte skada med sådana i Växjö haha

Brasilien



Japan


USA

Fredag :D

I dag så var det sista riktiga skol dagen på typ en vecka och lite mer. Eftersom vi dels bara går tre dagar nästa vecka och dels för att nästa veck har vi tema veck i skolan och vi sjuor har tema snäll eller nåt typ. Och det inne bär att på måndag så har vi film och fika hela dagen på tisdag var det nån sorts kamp sport eller nått typ taekoando eller hur det stavas. Sen har jag glömt vad vi har mer. Men sen på onsdag på kvällen är vi nårra tjejer som ska ha tjejkväll med film, tjejsnack och sova över och sånna mysga saker. på Torsdag är det en kompis som ska ha fest för hon fyller år på lördag nästa vecka då.
Sen vet jag inte mer vad som ska hända veckan som kommer men jag kommer värkligen att se fram emot det! :D

I dag så hände det intev så mycket i skolan, har jag fått för mig i alla fall kan inte komma på något speciellt i alla fall.
Jo efter skolan så tog jag, Jaqe och Ingo skolbussen till vår gamla skola i gemla och kollade på hur den hade förändrats och hoppades träffa nårra lärare. Nu har de målat dörrarna knall blåa, en fondvägg i varje klass rum turkos, grön och röd och så har de gjort om lite små saker med så det kändes väldigt annorlunda. Tyvärr så var det inga lärare som vi såg utan vi smög runt och kollade, kände oss lite kriminella hihi. Sen gick Jaqe och jag hem och snackade en massa gamla, goa minnen haha det var tider det.

Hemma väntar inget, tyvärr om jag hade fårr bestämma så hade det just nu funnits en bok som jag hade kunnat läsa men "ljudet va ditt hjärta", som den heter, som ni troligen redan vet har inte kommit än och särskilt inte i dag för bibblan var stängd, så nu ska jag få vänta ännu en helg utan boken. Inte kul.

Måste bara säga att Stephanie Meyers bok "The Host" har nu kommit ut på svenska och heter "Genom dina ögon".


Torsdag

I dag så är det torsdag som jag tror att ni alla vet ;)
Torsdag innebär blandannat sång för mig. Jag har sång lektion alltså och i dag så skulle jag kunna en valfri låt utantill och sjunga den då. I går blev det lite panik för jag hade glömt det men kom på edt vid nio typ så jag fick välja låt och träna, träna och träna. Så har försökt memorera låten i huvet i dag. Men det gick bra till slut när jag sjöng jag kom ihåg texten.
Men innan jag skulle till sången så hade vi gympa så vi fick skynda oss att springa till bussen. Men just nu så är det ingen årdning på busstiderna så jag ringde till länstrafiken för att vara på den säkra sidan men fick fel tid av henne med.
Så vi kom ju inte med bussen som vi skulle. Det var då jag, Jaqe, Elina och Elin som skulle komma med bussen. Men när bussen väl kom så tro fan att den inte stannade! Så Elin ringde och skällde ut länstrafiken för andra gångne typ haha (inte illa menat asså) men till slut efter många om och men så kom busshelvetet.

Efter sången så blev det City gross och handla med mamma och där köpte man tidning. I tidningen så fanns det premenations lapp (som det alltid gör) och där får man åtta nummer av Frida plus... TWILIGHTDVDN! Så nu har jag bestämmt mig för att premunemera (stavningen?) dock inte bara för dvdn (host) haha.

Just det måste också meddela att min bok inte har kommit och jag börjar bli VÄLDIGT väldigt otålig!!!!!!!!!!! Jag vill ha den nu hahha!

Just det måste bara lägga in lite bilder på skolan dels för att visa hur skabbig den är och vad vi håller på med haha fast inte varje dag detta var typ en ovanligt flummig dag för mig men ändå väldigt serious (not) haha... Här kommer bilderna...


Matten...


matten... haha elina hade lite kul


Biologin... Joel hade lite kul haha

GRATTIS!

I dag fyller Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i "Twilight" hela 23år!!! Grattis till honom!

I dag är det Onsdag och för oss i 7c så betyder det att detta är en lugn dag XD eller rolig eller hur man ska uttrycka sig. För på morgonen så har vi svenska sen blir det bild och musik efter det sen är det mat och efter maten är det amtte och elevensval sen! En dag med bara roliga lektioner... nästan.
Fast jag måste säga att det var roligast på musiken då Johannes sjöng en liten fin låt för oss haha ("nej, jag är inte gay" och en lite låt till dalgren i början + allsång typ) och spelade gittar "host" ahha det gick väl så där med gitarr spelandet ska jag väl säga.

Jag har kommit på att tiden bara flyger iväg. jag menar det känns som att förrförra helgen var i går!
Snart är det ju skolavslutning liksom typ en månad och det är inte mycket om man tänker på att tiden går så sjukt fort!
Snart  börjar man åttan och gymnasiet och studenten nästa typ. hahaha nä kanske inte så fort men det käns nästan så.

Måste bara säga att min bok inte har kommit i dag heller :(

Jo just det idag är det Robert Pattinsons födelsedag som jag sa och det firar vi med en bild och en lite låt som han har skrivit och sjunger visst den är kort men så himla bra!




"Let me sign" med Robert Pttinson♥



Love ya babes!♥

Stressiga Maj

Åh maj är så stressigt allt händer då! I dag så ska jag sjung igen, det gjorde jag i går och sen efter det så ska jag dansa.
Sen är jag lite trött för vi sprang "dungen" så jag är lite trött nu för grejjen är ju det att det är inte jobbigt att springa det är bara jobbigt när man har slutat springa jag menar när man är klar. Då ligger man där i gräset och ångrar nästan att man sprang. Fast det som är bra att på kvällen eller dagen efter så blir man pigg, för man blir ju pigg av att röra på sig.

Mycket mer har inte hänt känns det som jo nårra vänner hade salt och vatten krig och vi hade svenska, so, matte, engelska och tyska. På tyskan skulle man ha nårra himla tyska mejlvänner.

Fast nu har jag brottom för bussen går om ca åtta minuter och jag har inte gjort nått :O

Love ya babes! ♥

Dimma

I dag så har dagen bara varit en dimma känns det som... jag har haft ont i huvet och har inte hängt med så mycket.
Jaqe och Elina var sjuka i dag :( sp de får krya på sig. Jo en kul sak hände och det var på SO:n då var det nårra som helt plötsligt sa att Göran Persson alltid sa/säger t.ex. ekonomi "Förlåt det var mitt fel så nu börjar vi om" men vår lärare höll inte med. Då sa en i vår klass sm alltid säger roliga saker "En gång så klev Göran Persson på min fot och då sa han 'Förlåt det var mitt fel, så nu börjar vi om' " hhahahaah det var sjukt kul! Det kanske är lite svårt att fatta men det var så himla kul!
Men vad som mer hände på SO:n var att vi kollade på en fil som heter "Våldets konsekvenser" och det var sjukt äcklig för man fick se massor med äckliga bilder på sådana som hade blivit alldeles blodslagna... usch!

Efter som jag hade sång i dag så åkte jag in till stan. Jag skulle möta upp Jaqe på skivaffären så skulle hon få sina engelska grejjor och sånt men när jag skulle hoppa av från bussen så hade busschaffören dörren öppen i en sekund typ så jag fick åka till stationen, så man måste vara snabb om man ska av tydligen.

På stan så tror jag att jag såg han Peter Siepens eller vad han heter på uteserveringne på Palladium. Jag blev lite chockad haha nej skojjar bara...

Sen får jag damp på vädret! asså först var det soligt och varm sen var det regn sen haglade det och åskade och nu är det mulet! Snacka om alla väder på en och samma gång. Det var verkligen förvirrande.

ÅÅH min bok, "Ljudet av ditt hjärta" tredje boken av Twilight, har inte kommit än! Och jag längtar i hjäl mig på att läsa fortsättningen och nu var det en som hade tagit kort på en del av texten i boken på fjärde boken ("Så länge vi båda andas") en blogg och då vill man läsa fyran ännu mer. För det stod att när Bella hade blivit vampyr så var hon smidigare än vampyrer brukar vara. Och det säger oss Twilight- fans otroligt mycket efter som när Bella  var/är människa så var hon jätte klumpig så det är jätte spännande att läsa nu!!!

Love ya babes!♥



Vad ska jag göra?

Nu har jag klippt klart gräset så nu vet jag inte vad jag ska göra...

Måste bara lägga in två låtar som passar sjukt bra in i "New moon" och hoppas att dom tar med nån av dessa låtarna:

"Need" - Hana Pestle




"Almost lover" - A fine frenzy


Dagen efter kvällen före

I dag är söndag och i går så var vi hemma hos Jaqe som fyllde år i Fredags massa med kul! Alla blev typ väldigt "fulla" på pepsi och godis snören och burn med ofc. Vi åt bakad potatis och dansade lite sen. Sen gick vi en runda typ till gemla rondellen.
Vi försökte spela sån där stöt spel och sanning eller konka men det blev inte så för alla började flumma i stället.
Till slut skulle en del hem och då var det Jag, Elina och Lovisa som var kvar hemma hos Jaqe och sov över.
På morgonen vid halv nio vaknade vi och åt och så för Jaqe skulle på konfermation, så det blev efterfest hos mig XD
Vi kollade på "Twilight" och halva "Dirty dancing". Sen åkte dom hem.

Nu sitter jag och lyssnar på nårra låtar som kanske ska va med i "New moon" och sånna som var med i "Twilight".
Men måste klippa gräset nu, ni vet så man får sina pengar haha, barn arbete typ XD

Love ya babes!♥

Spökar det eller!!

Asså åååå allt bara försvinner!
Först var det min rosa kofta och nu mina svarta leggings! Och nu är det panik! det får väl bli jeans då!
ÅÅÅH jag är så arg ALLT försvinner, man börjar ju undra om det spökar asså!
Så nu är det brottom att bestämma vad man ska ha på sig.
Får hoppas att jag har nårra kläder kvar eller har dom försvunnit med eller?!
Hitta kläder, klä på mig, smika mig och fixa håret kommer stå påb att göra den kommande timmen.

Love ya babes!♥

Snart klar...

Nu är jag snart klar för "förberedelserna" Till i kväll. Ska duscha och slå in en sak och sen är jag klar får se vad jag gör sen.

I går så läste jag ut "När jag hör din röst" För andra gången den var fortfarande lika bra. Men min bok "Ljudet av ditt hjärta" som jag står i kö på har inte kommit in än så jag är väldigt otålig! jag vill läsa fortsättningen nu, det är ju så spännande. Men jag får ha tålamod.

Solen skiner i alla fall, äntligen hoppas att det blir fint väder i fortsättningen.
Men nu känner jag mig jätte skabbig så jag måste duscha.

Love ya babes!♥

GRATTIS JAQEIII!!!<33

I dag fyller Jaqeiii hela 14år. Nu är hon min lilla fjortis <33. Hoppas att hon får en sjukt brta dag!!!

I dag hade vi allaktivitets dag som innerbär att hela skolan är indelade i olika lag och ska göra olika saker t.ex. hinderbana, hoppa säck, luftgevär m.m. Jag var i lag tre men det gick inte så bra för oss vi fick absolut ingen placering.
Dagen kändes ganska flummig kändes det som eftersom att ingtenting var som det brukade vara.
Det var i alla fall skönt att få åka hem för jag var och är så trött!
När jag kom hem åt jag för vi hade ätit jätte tidigt i skolan, kvart i elva så då åt jag inte så mycket så jag var jätte hungrig när jag kom hem. Så jag gjorde en smoothie och satrte mig och läste lite.
Just nu är jag jätte varm. Jag får absolut inte bli sjuk i alla fall! Men får ta en alvedon och hoppas att det blir bättre.
I dag kommer det nog inte att hända så mycket kommer nog att ta det lite lugnt, får se vad det blir.

Just det har tyvär inget att berätta om vad Jaqe fick av mig för hon har inte fått det av mig än så ni får veta det sen.

Men ja det var väl allt jag hade att säga..

Love ya babes!♥

Circus och ett hett samtals ämne!

Idag var vi på väg till matten. Helt plötsligt så kom det en massa okänt folk i korridoren och skrek "SKIT I LEKTIONERNA OCH KOM TILL GYMPA SALEN" När vi kom dit så var det en circus som skulle visa upp! :) De var sjukt duktiga! Det var bland annat en som snurrade i en ring, jonglerade med knivar och massa med mera häftiga och läskiga saker! Anna-Karin (vår klassföreståndare) Skulle komma upp på sscen och där var det en som jonglerade med knivar över henne :O fast det var kul och hon var så nervös haha. Sen var det ju en som endel tyckte var snygg haha fast han var så där :S

När det var slut så återgick alla till sina lektioner, för oss blev det Engleska. Men det blev försenat för det var nårra som hade snott kondomer haaha så Anna-Karin var skit arg! fats tillslut lugnade hon ner sig och vi hade Engelska. Jaqe skulle gå på toa och när hon kom tillbaka så sa hon "det är nårra som är där ute och de skriker att de ska döda en" Fast ingen brydde sigg, fast vi visste vad det handlade om för redan innan Egelskan hade det gått ett snack om en fight. Detta visde sig vara rätt så stort och många inbande. Det hela började med att en bara hade kopplat om nårra kablar eller nått på en moped och då har de sagt att han tog sönder moppen. Det hela slutade... det var i alla fall det hetaste snacket nånsin i skolan sen de påstod att jorden skulle gå under för var man än gick förbi så hörde man dem prata om fighten...

Men annars var dagen bra bortsett från det andra men nu ska jag äta

Love ya babes!♥

 

Lägger in de få bilder jag har sen om circusen om jag orkar ;)


Trött...

Ojj vad jag är trött nu konstigt klockan är inte så mycket. Får väl lägga mig och läsa lite för det vill jag.

Måste datrn dampa?! Asså det jag skrev "Edward: Do you enjoy?" Det ska vara "Edward: Do you enjoy the rain?" men den vägrar att ändra! Får väl låta det va och se om det löser sig.
Ska gå och sminka av mig och lägga mig och läsa min bästa bok "När jag hör din röst"

Lova ya babes! ♥

Det förvånar mig inte om detta inlägget kommer in i mån!

Regn, regn och åter regn :(

usch gillar inte regnet, men så är mina favvo repliker i twilight om regn ;) :
Edward: Do you enjoy the rain?
Bella: Hahmm
Edward: What?
Bella:You ask me about the weather?
Edward: Yes, I do
Bella: eh... I dont really like the rain. These cold wet things are not my...

Ja och så vidare men det är den bästa scenen om väder helt klart!
Om det bara kan sluta regna! Bara för typ en halv vecka sedan var det sommar värme. Hur kan vädret ändra sig så fort?
Så blir man trött och får ont i huvet av det så any cold wet things are not my thing... haha.
Men skolan slut nu i alla fall och det är skönt! Ska kolla bloggar och göra matten ch tyskan och sen ska jag sätta mig i soffan och dricka något varmt och läsa "När jag hör din röst" (för andra gången) . Får skynda mig med läxrorna.

Föresten så längtar jag så himla mycket tills på Lördag... en del vet vad. Hmm får se om det blir good girls gone bad? Haha nej så på det sättet ska det inte vara men räkna med good girls gone wild ;) som vanligt eller?

Nej nu är jag hungri och ska ta en macka eller nåt gott.

Love ya babes!♥

Back on track :)

Hello!
Nu ska jag börja skriva igen jag tog en lite "paus" för jag kännde att jag inte hade så mycket att skriva så...
Men nu I´m back on track hetare än någonsin :P haha ne skämtar bara fick bara lite skriv damp ;)
I dag kommer teaser trailen ut på New moon  asså andra twilight filmen som håller på att spelas in nu :D Jag kan inte fatta hur glad jag är för jag älskar verkligen böckerna och väntar på att tredje boken ska komma in på bibloteket som jag hade beställt den på. Så jag läser om tvåan nu . Jag menar man kan aldrig och då menar jag ALDRIG tröttna på twilight serien. Som ni kanske märker så är jag besatt av the Twilight saga och kommer nog att skriva, lägga in länkar och bilder som handlar om twilight.

Sitter i fritidsgården med Elina, Jaqe och Lovisa och lyssnar på "Supermassive black hole" med "Muse" som är med i twilight ofc när de spelar baseball. Har snart Gympa men jag har glömt kläder till det men Jaqe har dubbla byxor så jag får låna, vi ska dansa där :D Tyska och sen slutar vi :D

Love ya babes!♥

RSS 2.0