Hellevik (stavning?)

Hej sötisar!
I Onsdags tror jag det var kom min moster och hennes man från tyskland och deras barn från USA och hennes barn till Sverige. I går så åkte de hem till oss förutom min mosters man.
Det var jätte kul att träffa de! Särskilt efter som jag inte hade träffat den yngsta av mina kusin barn :)
Jag har en väldigt stor släkt och därför en väldigt str skilnad på åldrar och därför har jag också kusin barn :)
Den största flickan av mina kusinbarn sov över här från igår till i dag coh i dag så är mamma och min lillasyster med henne på stranden.

I morgon så ska vi kanske åka till Hellevik (stavning?) till sammans med de över dagen för mina kusin har husvagn där nere.
Och så har jag en kompis som brukar vara där nere så jag får hoppas att hon är där i mårgon, ska fråga det.

Har precis läst ut "Om jag kunde drömma" igen så nu ska jag duscha.

love ya babes!♥

Sommar=inte så mycket bloggning

Hejsan sötnosar!
Har inte bloggat på ett tag för det r ju sommar och då årkar jag bara inte sitte inne vid datorn.
Så i sommar så kommer det inte bli så mycket bloggning.

Men det har intte hänt så mycket undertiden jag nte har bloggat som kanske är kul och veta XD
Kommer nog att blogga mer i kväll, för det är ju kul liksom XD

Love ya babes!♥

Ny mobil snart

Tjo!
Har sovit över hos Ida tills i dag då. Kollade ju på "Låt den rätte komma in", den var bra men inte så läskig eller äcklig ska jag nog säga som jag hade trott.
Vi var på stan i dag och dels så var vi och "bytte" mobil. För jag skulle få en ny och då ska jag lämna min mobil på phone house och så får jag min nya mobil om ungefär två veckor. Det blir den mobilen som de rekomenderade alltså den rosa på bilden fem inlägg ner, men de hade typ inte den rosa så det blir antingen en bå eller vit.

Köpte en rosa sjal, genomskinliga strumpbyxor och foundation för min är nästan slut. Har inte bilder på de eftersom jag har en lånemobil tills jag får min nya och den har ingen kamera så ni får klara er utan bilder. hittade ett par ljusa jeans på Bikbok men jag har bara typ 250 kronor kvar nu och det ska gå till present till en kompis så jag får se hur jag ska göra.

Love ya babes!♥

Låt den rätte komma in

Tjo!
Har precis varit och spelat vollyboll i regnet med kompisar.
Nu har jag bara åkt hem för att byta kläder och snart ska jag hem till Ida och kolla på "låt den rätte komma in". Den passar nog mig eftersom den handlar om vampyrer så då passar den mig ;)
Ska kanske sova över med. I mån så har vi ännu inte bestämmt hur det blir, vi ska göra nåt för Nea för hon fick det av oss när hon fyllde år. men det får vi väl snacka om.

love ya babes!♥

Söndag?

Såklart så är det sommarlov och dagarna har ingen betydelse så tydligen är det söndag som brukar vara så tråkig dag känns plötsligt som vikken dag som hellst och det är väldigt bra för mig för jag brukar vara trött på söndagar, men inte i dag inte :D

Filmen i går var jätte bra och jag skrattade sönder mig! Kunde verkligen inte sluta skratta så den rekomenderar jag verkligen.
Kanske lite klassisk så man vet vad som ska hända men den blir ju så himla bra endå och då och de som har gjort filmen har verkligen lyckats med manus och allt och det blev en riktigt bra film. Enligt mig så ska man kunna både skratta och gråta till filmen om den är riktigt bra. det kunde man kan jag verkligen säga! 2 gånger satt jag och grät och miljoner gånger skrattade jag så en perfekt blandning av känslor i en film.
Men innan åt vi kina mat, det var jätte gott :)

Vaknade som vanligt vid 9 men somnade om direkt och sov till 12. Det är faktiskt väldigt skönt att få sova ut.
Men nu ska jag ut och klippa gräset.

Love ya babes!♥

Midsommar dagen

Hej babes!
I dag så sov jag ut ordentligt till 12 istället för att bli väckt eller vakna halv tio.
Men nu har alla familjen bestämmt sig för att gå på bio i kväll så det ska vi tydligen göra. Vi ska kolla på "The Proposal".
Den värkar lite rolig och så här beskrivs den :

Den krävande chefen gifter sig med sin unge manliga assistent för att slippas skickas tillbaka till Canada.
Det hela är bara ett skenäktensap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...

Lite rolig verkar den tycker jag i all fall.
Har också tänkt gå på "Terminator - Salvation" men ska bara hitta en som skulle vilja gå på den med mig för den handlar om robotar typ (jag har väldigt olika film smak) och då finns det nästan bara en som jag tror skulle vilja gå på den med mig ch det äe Nea så jag får fråga henne sen ;)



Love ya babes!♥

Midsommar

Hejsan!
Har varit på midsommar firande i byn nu. Men gick hem själv nu. Så är hemma själv nu och kommer nog vara det i nårra timmar för mamma och pappa och Agnes stannar nog där ett tag.
Men vi var där klockan halv fyra och då åt vi jordgubbstårta och sen gick jag och julia hem till henne och fixade lite saker. kollade på när de andra klädde midsommar stången gjorde vi med.
Sen gick vi hem till henne kollade på "the Hills" och spelade fotboll. Sen skjutsade Julia tillbaka mig med sin moppe och då skulle vi äta men sen årkade jag inte vara kvar där längre så jag gick hem. Nu ska jag väl inte göra så mycke får komma på nåt.

Glöm inte att plocka sju eller nio olika sorters blommor och lägga under kudden så ni drömmer om vem ni ska gifta er med eller hur det var ;)

Love ya babes!♥

Ny mobil och nytt linne

Nu har jag kommit hem från Jaqeiii.
Nyss fick jag reda på att jag skulle få en ny mobil från sony ericsson för min har varit inne på lagning minst 3 gånger och funkar fortfarande inte som den ska så jag ska få en ny. De har erbjudit en som heter w595i. men jag vet inte om jag ska ta den eller w715. Jag tror att jag kommer att ta w715 för den är nyast och värkar bäst för den andra har funnits ett tag och om jag ska ha en ny mobil så vill jagt ju ha en som är ny.
Jag ska få mobilen på måndag så då får ni veta vilken jag valde.

Mobilen som de rekomenderar w595i




Mobilen som jag vill ha w715



Fick också hem ett linne från hm som jag har väntat på. För vi fick fel storlek innan när den kom första gången, XL i stället för XS. Men nu är det rätt storlek och den passar bra.




Love ya babes!♥

"Emil i Lönneberga", "Anna Pihl" m.m. haha xD

Hello alla!
Sov övers hos Jaqeii i går som ni säkert vet. Elina åkte hem vid typ halv ett men jag stannade kvar.
Sen åt vi frukost och kollade på "Emil i Lönneberga" som gick på tv. Var tvugna att kolla ju. Emil i Lönneberga får man ju inte missa.
Men när det var slu så kollade vi på "Anna Pihl" som är en dansk krimenalserie som vi älskar. Jaqeiii har den boxen, så den kollade vi på halft, för då kom hennes föräldrar med kina mat.
Nu håller Jaqeiii på att städa och jag skriver ju ett inlägg. Nu kommer Jaqeiii in och undrar vad hon ska gömma pant flaskorna som hon har snott från sina föräldrar xD. Men de får inte plats i garderoben så det är lite kris.
Jag försöker att övertala att Jaqeiii ska använda den lila hårfergen som hon fick av en kille i klassen och färga en lila slinga i håret. Det vore ju så jä*la coolt jue. Funderar på att färga håret lite brunare och mörkare, men vet ju inte. Det är ju sommar och då kanske man vill vara lite ljusare i stället för mörkare ;)

Sen vet jag inte vad som händer på Midsommar alltså i mon. Kanske ska vara med kompisar.
Mamma och Pappa ska i alla fall på nån midsommar fest och det vill inte jag följa med på. Så hoppas att det är nårra kompisar som inte ska i väg och kan göra nått med mig ;)


Love ya babes!♥


"Livet enligt Rosa"

Just nu är jag hemma hos Jaqeiii och kollar på "Livet enligt Rosa".

Sov över hos Jaqeiii i går och ssover över hos henne i dag med. I går var det jag, Elina, Mirre och Ingo som var hos Jaqeiii i går. Jag, Elina och Mirre sov över hos Jaqeiii.

I går så kollade vi på film "I taket lyser stjärnorna" den är jätte bra. En av de bästa filmerna just nu.

Vi badade i poolen med, i alla fall jag, jaqeii och Elina.
Sängen knarrade jätte mycke så jag vaknade lite då och då under natten och till slut så vaknade jag jätte tidigt på morgonen och då vaknade typ alla. Då kollade vi på filmen "Rais your voice" och sen åt vi frukost. Fem mackor var typ, så himla gott asså!
Men sen tog vi på oss bikini och skulle sola men jag hade tjugo kronor med mig så jag var tvungen att gå till macken och köp upp godis för det. Men det är ju så himla dyrt på macken så det räckte bara till en liten choklad.
Men när v i väl skulle sola så gick solen i moln och kom aldrig fram utan det började regna så vi bara satt på altanen och snackade och tog kort. Mirre åkte hem sen.
Sen var vi inne på datan och flummade och sånt coh tillslut var klockan halv elva och vi tänkte att vi kanske skulle äta så vi gjorde pizza på tacobröd. Det var jätte gott. Nu sover jaqeii som vanligt när vi kollar på film på kvällen så de är jag och Elina som kollar på "´Livet enligt Rosa" och vi är inne på fjärde avsnittet.

Love ya babes!♥


Sommarlov <3

Nu är det äntligen sommarlov!♥ Kommer inte fatta detta förräns om typ en vecka när man inte har vaknat halv sju varge morgon och inte gått till skolan på en vecka så tror jag att jag fattar att det äntligen är smmarlov.

Dagen har varit bra efter att vi hade varit i skolan och rektorn hade pratat och vi hade ätit glass, jordgubbar och kaor med klassen så fick vi sommarlov och vi väntade på bussarna som skulle gå hem tidigare alltså tjugo över 11.
Vi var ju bara tvugna att försöka hinna och kolla på Gemlas skolavslutning (lite i alla fall). Det gjorde vi tyvär inte utan kom när alla skulle hem.
Sen gick vi hem till Nea och åt glass, som är en tradition att vi alltid gör det efter skolavslutningen typ :)
Där råkade vi ta sönder deras hängmatta, förlåt. Så om de vill ha betalt för det så får de säga till.
Sen när vi hade jätte god glass för andra gången på denna dage och avvärkat en hängmatta så åkte alla hem till sig.

Nu ska jag bara plocka ihop mina saker och gå hem till Jaqe där vi är nårra som ska träffas och sova över. :)

Glassen med klassen (haha det rimmar XD)



Jag i dag



Love ya babes!♥

Klassdagen :)

Det var klassens dag i dag. Vi visste ju inte vad vi skulle få göra. Det fick vi göra efter hand under dagen.
Men först träffades vi på skolgården och när vi hade samlats tog vi bussen till stationen och sen tog vi ettan till Teleborg där vi gick till vattentornet och "skrek av oss" som vår klassföreståndare sa.
Sen gick vi till vollybollnäten vid villys typ och spelade vollyboll.
Vi gick till nått ställe och grillade hamburgare.
Vi gick tillbaka till vollybollnäten för det var en som hade tappat sin mobil men vi hittade inte den (eller snarare de som letade hihi) Vi började gå runt växjö sjön. Men det var tydligten fel håll så vi vände och gick åt andra hållet. Och den stora överaskningen var: bampapapa Tramp båtar hahahaha.
Det var värsta kul (låg och solade på båten och hjälpte till i typ 1 minut, så himla duktig är jag XD).
Sen vid typ ett eller hur mycket klockan var så slutade vi och då gick jag och nåra kompisar på stan och hade massa kul :)
Nu är jag hemma och ska fixa sakerna tills i morgon. Typ kläder och sånt.
I mån ska vi bara gå till gympasalen och rektorn ska snacka och sen vid hal elva slutar vi :D
Sen ska jag och nårra kompisar åka i väg nån stans och ha lite kul ;)

Jag på tramp båten








Jaqe tog en liten fin bild hahah XD


Den "fina" sjön




Love ya babes!♥

SNART SOMMARLOV! ;D

Snart är det sommarlov! Nu kom jag på att om typ en och en halv dag så är det sommarlov. Så himla skönt.
I början av sommarlovet kommer jag att sova mycket och länge. Har inte sovit så mycket har det kännt som. Så det är det första jag kommer göra på sommarlovet tror jag. Fast sen ska jag inte sova alls kommer det att bli. Och vara med kompisar.
Det måste vara fint väder. Soligt 25 grader är bra.

Men först så måste man ju ha skolavslutning. Och det är det ju på tisdag och då är man ju inte så mycket i skolan. Typ ¨på förmiddagen. Och så är det ju bara i mårgon som är en "skoldag" Men då ska alla klasser åka iväg och gör nåt. Alla har fått veta vad de ska köra... utom vi som valigt. Det enda vi vet är vart vi ska samlas och att vi kommer åka buss och att vi ska vara i stan den sista tiden. Men det känns som att vi ska paddla kanot. Hoppas inte det.

I dag så ska jag hämta min cykel som står hos en kompis som den har gjort i tre veckor nu. Sen ska jag duscha och fixa lite saker tills i mon och tisdag. Ska ta med mat i mon att grilla så det måste jag fixa.
Ska städa rummet med :(

Love ya babes!♥

Bilderna

Här kommer bilderna från den senaste veckan:

Jag som fjortis på musiktävlingen



Fått hem paketet från hm och där fanns:










Svart kofta som jag sitter och myser i nu ;)



Köte jeansleggings i går



Love ya babes!♥

Skriver igen

Hej babes!
Nu har jag inte skrivit ett inlägg på mer än en vecka, oj det känns väldigt konstiget. Men jag har bara inte orkt skriva.
Men nu kliade det så mycket i fingrarna att få skriva så jag kunde inte hålle mig längre.
Ska skriva när jag har lust nu så det blir kanske inte varje dag.
Men det har hänt massa med saker denna veckan och förra så det ör derför jag inte har orkat skriva. Men nu ska jag skriva lite om vad som har hän. Jag är hemma hos Jaqe nu så jag läger in bilderna sen.

I Tisdags så var det musik tävling i skolan mellan tre nior och tre sjuor.
Jag spelade el-gitarr och Jaqe spelade bas och simon och Matilda spelade trummor och de andra sjöng. Vi sjöng och spelade en blandning av tre låtar som alla gjorde och vi hade "Rockstar" "Simply the best" och "Kung av sand".
Allt hängde inte på musiken utan det mesta är showen så vi hade bestämmt att alla skulle ha lika dana kläder. Tjejerna:  Skojortor och svarta leggings killarna: skjorta och badbyyxor. Fråga mig inte varför men det blev så.
Sen när nårra utav oss tjejer gjorde i ordning oss så fick vi för oss att vi skulle vara fjortisar och vi sprang runt och letade efter idomin till läpparna men ´tillslut fick vi tag på täckstift som vi tog, det funkar ju nästan lika bra.
Just det eftersom vi var fjortisarv så tupperade vi håret så mycket vi kunde.
Vi körde vårt nummer och det gick bra till skilnad från mig som spelade fel lite då och då.
Alla var jätte duktiga och jag trodde att vi inte hade någon chans.
Jaqe, Elina och Lovisa skulle på student så de var tvugna att gå innan allt var klart.
Och vi VANN!!  Jag ´trodde det verkligen inte. Men vi vann mest pågrund av att vi hade en som dansade "väldigt fint" hahaha. Vi vann tre godis påsar!

I Onsdags så spelade de forboll, lärarna mot niorna. Niorna vann såklart. Men det var ju dit och hemvägen som var roligast. Vi var fra stycken som skulle cykla på en cykel! Men det funkade inte så jag gick jemte.
Men på hemvägen så åkte jag på cykeln.

I Torsdags så var jag hos tandläken. Det gick väl bra, vet inte riktigt vad jag ska säga om det.
Men sen efter det var jag och tog en spruta och det ömmar fortfarande! I två dagar nu skulle det ha gått över my god liksom.
Vi hade inställd Tyska i allafall och det var jätte skönt!
Gympan var halft inställ och vi fick fortsätta kolla på en film som vi hade börjat på ´dagen innan "The green mile" hette den. Det var en av de äckligaste filmerna jag sett! Det var två små barn somhade blivit halft uppätna, en som fick elchockar tills han dog och en som grillades av elchockar. Den var läskig säger jag bara. Men den var bra.

I fredags (igår) Så skulle vi först kolla ´på en film som hete "bröderna Grimm" den var med lite äcklig för det var jätte många som dog på konstiga sät där med. Sen efter´det så skulle åttorna och sjuorna spela brännboll men det regnade så alla var inne. Vi spelade soffan och som vanligt fuskade killarna hela tiden men när vi tjejerna gjorde det så blev de helt galna typ hahaha. Sen skulle vi lösa suduko men då årkade vi typ inte det så jag gjorde inte det sen.
Sen åkte jag, Jaqe, Elina och Lovisa in till stan. Först gick vi tikll woodoo land och provade lite glasögon men sen mötte vi upp pappa för jag skulle få ny mobil men det skulle ta efter midsommar typ så efter midsommar så får jag en ny mobil jag tror att det blir den mobilen jag redan har skrivit om nårra inlägg under. Men sen träffade vi en och då dissade vi Elina att vara med  han typ. jaqes pappa hämtade os och vi kollade på färg till Jaqes rum.¨
Jag har sovit över hos Jaqe nu.
Vi fixade lite med hennes blogg i natt så nu blev jag sugen på att fixa min blogg med så får se hur det blir och jag kanske ändrar lite saker.

Bilderna kommer sen.

Love ya babes!♥


Torsdag

Snart ska min lillasyster åka till skolan och spela fiol och gitarr men jag ska vara hemma. Själv då så det ska bli as skönt!

I dag hade vi gympa sista lektionen och Jaqe och Lovisa mådde inte så bra så de var inte med och Elina fick ont i huvet sen och vilade. Men då blev gympaläraren arg. Jag fattar inte varför han blev så arg liksom. Så jag fick lite damp på honom i dag.

Har inte hittat skolaavlutningsklänning så jag börja bli lite stressad att inte hinna tills dess. Skulle igentligen åkt till stan efter skolan i dag hade jag tänkt men ingen kunde följa med till stan och jag årkar inte gå själv på stan. Frå väl leta i mån typ om nån kan gå med mig XD. Får hitta nån.


Love ya babes♥

Onsdag

har precis kollat på när Agnes (min lillasyster) har spelat fiol... Hade hellre varit hemma fast de var duktiga :)
Glömde min väska där så pappa är och hämtar den nu :O
Kollade ju på vesna kören från moskva i ryssland... DE VAR AS DUKTIGA! De sjöng fem stämmit hele tiden hahah. fast var väldigt trött så jag ville mest åka hem och sova.
Skulle egentligen ha fått ny mobil idag men vi hann inte eftersom vi skulle kolla på Agnes när hon spelade.
Nu vill Agnes ha datorn så jag får sluta.

Denna mobilen ska jag köpa tror jag

Läxor :(

Har precis gjort läxorna. Tåkigt. Skrivit om HC Andersen och sktrivit en saga.
Har matte prov om två dagar typ och så ska jag öva på biologi provet som vi ska ha torsdag nästa vecka, lika bra att börja i tid så att det inte blir som det brukar, eller snarare alltid att jag tränar på provet dagen innan XD.

Ska snart och kolla på den ryska kören som ska sjung, vi är typ tvingade av sången, tråkigt har ont i huvudet, regnet och mlet kom lite som en chock för mig typ. Fast jag visste att det skulle regna i dag.

Det blev inget långt inlägg men men...

Love ya babes!♥

Här kommer alla känslorna på en och samma gång...

I dag så har det varit alla känslor!
Har skrattat så in i helvete i dag! Men har också fårr veta en sak som alla känslor är med i nästan...
Men mest skratt :D
Efter skolan åkte jag, Jaqe och Elin till stan. Där Elina redan var för hon och Lovisa hade gjrt simmprov i simmhallen. Vi skulle möta upp henne vid stationen. När vi var på väg till henne såg vi henne komma med nån sorts kartong bit som var typ
120x50 cm. Vi fattade inte vad det var men pötsligt ropade Jaqe "Johan Palm!" och då var det ett sånt där skivtäll med
 Johan Palm i bakrunden som Elina hade lyckats få! Vi ställde in edn hos Jaqes faster på Lagerhaus. När vi kom nert så såg vi Alle, en kompis till Jaqe stå i en skivaffär. Så vi gick på stan då alla fyra och skrattade MASSA! Och hann inte med något som jag sklle XD Jag i ett nötskal, skulle ha kollat på skolavslutningsklänning.
Tillslut åkte vi hem med jaqes pappa.
Nu är jag hemma. Har precis ätit och ska duscha och måla naglarna så de inte går av ;)

Nu har New Moon trailern kommit ut! Lite besviken, men den var bra endå, det kommer ju komma en til trailer♥

Love ya babes!♥

RSS 2.0