Ingen blogg lust :(

Ska bara sminka mig och sen om några timmar ska jag träffa några kompisar och ha 2 1/2 men maraton tror jag det var. Men som rubriken säger så har jag ingen blogg lust i dag så jag slänger bara in en sjukt bra låt som jag nyss upptäck (kanske bara är efter). Bang bang bang - Selena Gomez
love ya babes! ♥

2011.06.21

Det är en väldigt trött bea som bloggar i dag. Somnade inte förrens 6 på morgonen sen!!! Så jag sov till 1 och är sjukt trött och seg men trots allt detta så hasade jag upp mig ur sängen och åkte till, vad som börjat bli mitt andra hem känns det som, grand samarkand med Klara. Och nu kmr poängen av det hela: Vi hittade en chai latte blandning i världens mysigaste the butik! Man bara blandar med hälften vatten och hälften skummad mjölk och så har man en god och varm chai latte :D Detta kanske ni inte visste om mig men jag är galen i chai latte... ja all latte!
Tror jag ska börja med en random fakta om mig varje dag så ni lär känna mig lite bättre ;)
Så i dag blir det fakta nr. 1: Jag älska all LATTE! Vanilj latte, mocha latte, is latte o.s.v.
(fanns inga fina latte bilder)
Love ya babes! ♥

Sleepless in... gemla

Asså detta är sjukt... klockan är 13.15 och jag är klarvaken och kan inte sova. Så jag kollar lite på bilder på weheartit.com (inspiration till ny blogg design) och läser felskickade sms (kan aldrig bli uttjatat) medans det är på någon konstig serie på 6:an.
Har kollat lite mer på coca cola flaskor... fick reda på att karl lagerfeld designen bara sälgs i typ paris och danmark m.m. men inte i sverige :( Men då får jag åka till danmark då :D Dessutom hittade jag mer designer av bland annat moschino, hur söta och fina som helst!!!
Love ya babes! ♥

Karl Lagerfeld coca cola light

Förlåt, jag vet att jag sa att jag skulle blogga men så glömde jag och så var jag inte säker på att mina inlägg lades upp eller syntes bla bla bla...
Nu gör jag ett litet blogg inlägg iaf för jag var bara inne på minoutfit.se och kollade runt lite när jag såg anonsen om karl lagerfelds specialdesignade aliminium flaskor för coca cola light! Och jag kände att jag bara var tvungen att ha en sån. Men problemet är att jag inte vet om man kan köpa dom i en vanlig affär eller vad man måste göra för att få en sån... men ska va med i en tävling om såna flaskor och accesoarer av K.L. men om jag inte vinner (vilket jag troligtvis inte kmr göra) så får jag väl hitta ngt annat sätt.
Bara kolla hur snygga dom är! :D
Ska försöka komma ihåg att blogga imon men nu ska jag kolla på scrubs...
Love ya babes!♥

Blogg sugen

Läste lite anonyma bloggar och då fick jag helt plötsligt en väldig lust att blogga så nu har jag bestämt mig för att börj blogga igen för 111 gången. Ville bara att ni skulle veta så gör er redo för ett blogginlägg i mon.
Teaser: Allt kmr att handla om LISEBERG! :D
Love ya babes! ♥

RSS 2.0