Georg, och massa kul!

I dag så är det älskling Georg Listing i Tokio hotel som fyller hela 22 år!!! Grattis till HONOM!!! Detta firade vi med en god? tårta.
Den tårtan kunde ha varit perfekt om inte Hennings som vi beställde den hos hade förminskat bilden på Georg i stället för att förstora den som vi sa och så var det sjukt dyr och bitchig personal!!! Men vi gick ner till stan sen och hade massa med kul! Haha två misstag på samma ställe, det är nog en vanlig blondin sak... att glömma väskan i samma affär och samma plats det är sjukt scary!! lovisa och jag var tvugna att gå till dansen  och jaqe och elina åkte hem.
På dansen gick det rätt så bra och jag kollade på när lvisa dansade, först hade int jag tänkt dansa i min grupp men sen blev jag så sugen så jag dansade.

Vi har haft SO prov i dag och det gick inte bra!!!

Datorsalen

Sitter i datorsalen och har fysik nu. Nu kommer Elina men nu ska jag sluta hejhej haha ♥

Dagens / veckans låt

Ska nog börja med dagens låt haha fast inte varje dag vå får säga veckans låt.

Detta får bli den första för vecka 13:

Your so gay - Katy Perry


Söndag

Gud vad jag är trött i dag! Har den "nya" james bond filmen som jag ska kolla på sen i kväll tror jag...
Ja meycket mer blir det inte detta blev ett sjukt kort in lägg men i alla fall det är ju ett inlägg iallafall.

Earth hour

Vi får inte glömma att släcka lampan i kväll!


Frida och lördags mys

Dagen har varit skön tog idkort idag för tidigt, klockan nio.
Sen fick jag reda på att mamma, pappa och Agnes skulle på bio så såklart hängde man med. En gång får man skämma ut sig med sina föräldrar XD
Hemma blev et en liten gå runda med mamma och köpa mat tills i kväll. Dtt blir en god sallad med kyckling och feta ost och massa med goda grönsaker så klart.
Nu ska jagt bara njuta av att ta det lungt en Lördag med min Frida tidning.

Hej alli hopa...

hejhej!
Hemma hos jaqeiii och har en "vanlig" mysig fredag <3
Har varit i stan med Jaqeiii och Sofia med. Jaqi köpte vantar, mössa, trosor, leggings och foundations vamp.
Denna dagen har varit rolig och det känns som att allt har hänt haha.
Först så skulle vi till stan då med bussen men det gick helt ok och vi kom med rätt buss, ovanligt jag vet haha.
Sen väl i stan, envisa som vi är så ville jag gå igenom åhlens och jaqi "ytter hållet" så klart så kunde vi inte hitta varann sen så vi gick och letade efter varann i 10 minuter typ. Sen när vi hittade varann så blev det donken.
Sofia kom sen och vi gick på stan tills hon skulle dansa. Då gik jag och jaqi till Accent, hugo muhr, 4sound och KJ store/woodooland. Sen skulle vi ta bussen hem och vi trodde vi kom precis i rätt tid till att bussen skulle köra hem men då var det den som gick till Ljungby och så klart inte till Gemla så vi fick veta att vi hade kommit typ tre minuter försent haha. Vid en halvtimme senare kom bussen och jag fick veta att en viss persons farmor/mormor körde bussen så...
vi hoppade av vid Hennings och beställde tårtan tills på tisdag då älskling fyller år <3 Nästa buss gick en halvtimnme senare så jag och jaqi hade massa kul utanför typ nån kebab sak. Hemma hos jaqei blev det så jävla god tacos som en gammal god fredag. Sitter och lyssnar på sjukt bra musik nu och har skrattat en massa!

Just det Roger vår vaktmestare har slutat på vår skola efter 40 år. RESPEKT! säger jag bara vi kommer att sakna dig!

Torsdag

Leg är fixat nu, fast bilden fattas så vi ska komma in med den på Måndag. Sen har vi fixat så jag får visa i stället för maestro.
Har också fixat telefon och internet bank det gick väldigt snabbt fatiskt.
Är väldigt förkyld så det gick inte så bra på sången i dag :S

Just det vi gjorde biologiprov i dag!!!! Det gick så där vill veta resultaten nu. Varför ska dm alltid fråga om hur många arter det finns av t.ex. fiskar i sverige? Jag kunde inte nån av dom "hur många arter finnns det av ..... i sverige? Jag kunde bara att det finns 13 grod arter i sverige men just den frågan hade dom inte med :( Var först  ut i alla fall och Elina tätt efter.
Vi fick tillbaka engelska proven, det gick  väl rätt så bra rätt nöjd typ mellan vg och mvg så...

Fredag i mon, så jä*la skönt asså!!! Tiden går sjukt fort asså! I dag så köpte jag ingenting.
Missade första bussen... som vanligt :( Så fick vänta i en kvart på nästa bussen så jag satt och frös sönder typ!
Ska bara kolla bloggar nu och kolla kläder ofc, klarar mig inte utan...

LOVE YA!!!♥

Onsdag

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!! Vi har biologi prov i mon och jag har inte övat! Så nu blir det att hård plugga!
Sen har vi matte tills i mon med så jag ska hinna det med :S Så hela denna dagen kommer att gå åt till läxor och prov pluggande :( Är så himla trött så vi får se hur detta går. Lägger in mer sen när pluggandet är klart
love ya!♥

Tisdag

Tisdag idag då. Hade simmning och det var kul faktiskt. Vi slutade ju Engelskan vid tolv och så började vi inte simmningen förrens två så först fick vi gå till Bergsnäs för att kunna hinna med bussen till stan. Lovisa, Jonas och Elina fick betala tillsammans för busschafören hade ingen mynt växel så dom var tvugna att betala till sammans och sen betalade Lovisa (för det var hennes pengar). Lite krongligt? Sen gick vi direkt till donken och åt. Jag råkade kasta en matbricka på en pappa och hans barn, det var så pinsamt! Tillslut efter mycket krångel (kändes det som) kom vi tillslut fram till simmallen och bytte om.
Vi skulle träna att simma ryggsimm i olika ställningar typ haha. Sen skulle vi försöka att ta oss up för ett isflak. Dykning tränade vi med och vi skulle simma två rygg simm och åtta bröst sim längder på en kvart. Som vanligt så var jaqe och jag kvar där längst plus elin. Sminkning, föning och styling tar tid förstår ni. På tre kvart klarade vi oss men då plattade jag inte håret som tänkt. Hann inte i väg till stan och köpa ny foundation så får göra det på torsdag. Vi (mamma, pappa, Agnes och jag) sprang snabbt in till coop extra och köpte lite viktig mat + en hår styling sak till mig.

Måndag

Äntligen vid datorn... Agnes satt vid datorn ch typ vägrade att ge den till mig men till slut så fick jag den, " I'am I'am the queen" haha. I mon har vi sim prov typ eller nåt sånt så det blir bikini med i mon. Vi slutar sista lektionen vid tolv sen börjar inte själva "provet" förrän två så det är jävligt soft :D
Har varit en nervös dag haha dels för att jag hade glömmt c-språks lappen som igentligen skulle ha varit inne på torsdag, sen så har inte mitt kort funkat i dag fast att jag vet att jag har pengar på det och så är det ju simmning i mon och jag har typ ingen bikini och suger på att simma så får se hur det går. Lyssnar på en sjukt bra låt kommer lägga in den här. Förutom videon som är porrig så är låten bra!
Köpte en vatten fast mascara i dag efter som det är simmning i mon som sagt, lite nervös haha, och dom som känner mig väl vet att jag aldrig skulle visa mig för andra utan smink förutom nära kompisar. Så efter som jag bara ska ha vattenfast tills i mon och att den hinner torka ut till sommarn så köpte jag en jätte billig från rimmel 70:- bara.

mascaran som jag köpte




Söndag

SÖndag nu då och ag lyssnar på "Vergessene kinder" av Tokio Hotel sjukt bra låt!!
I går var det TC och det var inte lika kul som det brukar faktisk, det vra inte mycket folk och dålig DJ.
I går så kom några av släkten med innan TC. Jag fick vara med mitt kusin barn hela tiden men det var ingen fara för han var så gullig. Jag fick knappt gå för honom haha.

Idag har inget hänt.


Lördag

I går var det sjukt kul, tyckte jag i alla fall. Först var jag och Nea i stan. Där hade jag panik för alla kompisar skulle komma till mig klockan halv sex och klockan var halv fem och jag hade fort farande inte hittat nåt till TC. Tillslut så hittade jag en svart kjol på gina. Sen kom jag på att jag behöver hudfärgade strumpbyxor och vi kom på att vi inte skulle hinna hem till halv sex så vi ringde  runt till alla och så blev det klockan sex. Bussen kom tio över fem och vi kom till vår buss håll plats exakt klockan halv sex så vi sprang hem, typ, och gjorde i ordning chokladmoussen. Runt sex så kom Carro och Saga. Ida och Ingo kom sen. Vin halv sju ungefär kom Jage och Elina och tio minuter efter kom Klara. Av Carro och Saga fick jag en sån sak som gör att rummet luktar gott och av Elina (Jaqe?) så fick jag en nessesär, nagel fil/buffer, lös naglar, ansiktsmask och ... coh en chips påse av Ingrid.
Vi örde sanning eller konsikvens (elaka versionen haha) men det gick rätt så snabbt.  Tacos sen mm... Sen blev det TWILIGHT! som är sjukt bra! Vid mindre än halva filmen skullr Jaqe och Elina hem efter som dom skulle gå upp tidigt i mon typ :(
Men när filmen var slut så åkte alla andra hem men Nea sov över :)
I dag så har inte så mycket hänt.
I kväll kommer släkten och sen blir det TC med Nea och Elina om hon kan och vill :)

kjolen och strumpbyxorna


detta fick jag (chips påsen är redan upp ätaen haha)

Änligen ny foundation

I dag på morgonen så fick jag knappt ut nån foundation, panik! Så efter skolan i dag så köpte jag det då.
Men i dag så var det ju sov morgon, så himla skönt! På SOn så hade vi nån sorts frågesport eller vad man ska säga om antikens grekland. Tyska sen, där blev det läx förhöroch hörförståelse typ. Hade matte och det var sjukt segt!
På engelskan så läste vi bara så att jag höll på att somna, äntligen mat sen. På Biologin så hadde vi djur jeppordy och andra laget vann + att han läste upp en sjukt rolig upsats om en ko som en lågstadie kille hade skrivi, den var så kul så Elina började gråta haha. Hade glömt kläder till Gympan som vanligt, eftersom jag försov mig och tänkte att det var onsdag så kan inte min järna koppla att ta med mig gympakläder, så det fick bli frtitidsgården i stället.

Så klart så missade jag bussen så jag fick ta en som kom försent. I stan så fick jag snabbt springa in på HM och köpa foundation eftersom det var kris.
Efter sången så hämtade mamma mig och det fick bli city gross och handla, där köpte vi massor med mat till min "fest" i mon och hår spray. Äntligen hemma nu!


Torsdag

Sitter i fritidsgården för jag har glömt kläder till gympan igen haha. Skulle så klart ut och gå men det blev fritidsgården i stället. Så jag sitter här med Mimmi.
Har haft engelska, SO, Gympa och andra saker men nu ska jag och mimmi in till skolan så ses ...

Nej det är ingen vanlig dag för det är...

Fyller år i dag :D så det har varit en bra dag!
Fick byxor och manikyr/pedikyr set, örhängen två stycken gitarr örhängen bland annnat, hundra kilo godis typ haha, fin kollage, prynad, bio och pengar typ. Fick jätte "fina" bilder på mitt skåp i dag haha.
Har haft svenska, bild, musik, matte och elevens val i dag. en hel del roliga ämnen.
Dagen har varit jätte rolig! Denna dagen har värkligen blivit lyckad och det är tack vare mina kompisar! ♥♥♥ Tck vare dom så har det varit en mycket händelse rik dag :D
Efter skolan i dag så följde Jaqe, Ida och Nea med mig hem och vi hade massa med kul :D Sen kom halva släkten och vi åt och så var det inte mycket mer... resten av dagen får man se hur det blir :D



Skolk???

Sitter i fritidsgården med Johannes och Jonas typ fast dom spelar biljard.
Egentligen så har vi Gympa nu men jag hade glömt lite saker så vi skulle ut och gå i 20 minuter men vi gick till fritidsgården istället, så klart.
I dag så har vi haft Svenska prov :( det gick inte bra!
Men vi har också haft matte, engelska och SO (Historia)
Ska antingen ut och gå med Jaqe sen efter skolan eller gå till the phonehaus med min mobil, skärmen är spräckt. Antingen blir det en ny eller att laga den, men att laga den kostar typ lika mycket som att köpa en ny så det blir en ny tror jag (om det inte går på försäkringen förstås).
i mon så fyller jag år :D 14 då. Då ska nårra kompisar komma men på kvällén ska typ nårra från släkten komma.
Ja just det, det är dans i kväll med...

Måndag

Oj oj oj! Har inte bloggat på en dag...
Men i alla fall så var det eller är det studiedag i dag, skönt!
Pappa har lärt mig att fotografera lite, det har varit kul :)
I mon så är det skola igen... tyvär!
Men en bra sak är att jag fyller år på Onsdag d.v.s om en dag tror jag.
Men nu ska vi äta... skriver mer sen...

Melodifestivalen blev en besvikelse!

Melodifestivalen... vad ska man säga om den... det blev SJUKT DÅLIG låt som vann!!!
Jag fattar inte hur detta kunde hända!!!???
Jag menar opera, det är INTE melodifestivalen... melodifestivalen är typ Molly Sandén och Alcasar, INTE opera typ Marlena eller vad hon hette.
Detta känns helt ofattbart och en stor bevikelse! Jag trodde att svenska folket visste bättre!
Jag menar vikken som helst utom Marlena eller Caroline av Ugglas!
Detta känns värkligen konstigt!
Detta händer bara inte!
Det får inte vara så här! Vikken som helst liksom annars!
Asså detta måste vara en drömm! detta var en sjukt stor besvikelse!
När kvalet kommer, kommer inte vi ens att vara nära att komma med!
ÅÅÅÅÅÅÅÅ jag blir så sur!


Lördag :D

Sitter och äter en as äcklig apelsin, kommer inte att äta upp den...
Ska med Jaqe och hennes familj till hennes kusin och kolla på melodifestivalfinalen.
Dom hämtar mig halv fyra. Så ska snart sminka mig och så...

Nu har jag hittat USBn så nu har tatt in bilderna i datorn... så här kommert lite bilder från igår och i torsdags:

Så här såg byxorna ut som jag hittade på Bikbok, fast dom här på bilden var lite för små



Så här ser jag ut i hårförlägningen som jag köpte i torsdags


Koftan som jag köpte i går

Fredag :D

Sitter och slappar och lysnar på en sjukt bra låt, Anna Vissi med "Everything" som va med i eurovision år 2006 sjukt bra asså lägger in den.
Har varit i stan med Elina. Hon köpte puder, foundation, Sista boken i Twilight serien "Så länge vi båda andas"
och en tidning med massor av bara planscher på bara dom i Twilight, en tysk dessutom.
Jag köpte godis haha och en rosa kofta när Elina hade åkt hem.
Lägger in en bild på den sen, USBn är fortfarande borta...

Anna Vissi - Everything


Torsdag

Hello nu är det Torsdag i mon är det Fredag, sjukt skönt. Ja just det jag fyller år om 5 dagar nu XD Fjortis då haha. Sitter och tittar i den nya HM katalogen, hittar jätte mycket som vanligt.
Har varit och sjungit och i stan. I dag har jag köpt hårförlängning och en bolero lägger in bilder på det sen för min USB är borta. Ska lägga in en bild på byxorna som jag sa i går. 

I dag har vi haft matte, Engelska och prov där, tyska, SO, Biologi och Gympa.

Ska snart göra SO:n, nyheter då och duscha som vanligt haha men också sy fast klipsen på hårförlägningen så att jag kan ha den i mon. I mon är det fredag och vi har extra lång helg :D måndag är det ju studiedag.
Snart sista TC:t på terminen tror jag ska bli sjukt kul :D
Måste hitta nåt att ha på mig.

PussPuss♥

Onsdag

Nu får jag tänka... vad har hänt i dag? Jo vi hade bild, musik där jagt spelade elgitarr :D och sen var det... oj jag har glömt men sen var det i alla fall elevens val, musik då. Där sjöng vi Bonjovis "livin on a prayer".
Sen blev det stan. Där hittade jag ett par as snygga jeans, lägger upp en bild på dom sen.
Nu sitter jag bara och slappar och lyssnar på skön musik :D

Shimmy Shimmy

Är hemma efter en lång dag  i skolan så sitter jag hemma och lysnar på musik.
Denna dagen har gått åt att övertala  Jaqe och det var inte lätt!!! Tillslut lyckades vi! (tror jag)
Men förutom hade vi ju lektioner och det var svenska, matte där jag hade prov, engelska där vi också hade prov, gympa där var vi ute och gick till macken för vår gympa lärare var inte där och tillsist Bspråk tyska då där kollade vi på sista delen av den tyska serien som faktiskt var bra för att vara en tysk film som man kollar på i skolan. Sen åkte man ju hem med skolbusen för ovanlighetens skull.
Sitter nu hemma och gör ju inte så mycket, jo lyssnar på musik, Janet "Shimmy shimmy" asså Janet är as bra lägger upp låten.



Tisdag

ojoj trodde att det var Onsdag ojoj. Men kollade på "Familjen annorlunda" och "Spårlöst" igår sjukt bra!
Ska till skolan  nu snart. I dag ska jag dansa som vanligt

Hejsan

Hejsan :)
Är hemma från sången nu, det ska komma en rysk kör till oss haha undra hur det kommer att bli!
Pratar med Jaqe och Linnea på MSN.
Lyssnar på Janets låt "Let go" ni vet hon som var med i tv programmet "Made in sweden" där Laila Bagge och dom andra i Idol juryn gjorde hennes cd.



Hemma faktiskt...

Hej lovers!
Har faktiskt åkt hem efter skolan i dag istället för att vara på stan till sången börjar. Hade ingen som kunde eller ville följa med :( Hade tänkt köpa hårförlängning i dag men får göra det på Torsdag då kanske.
Sitter och väntar på att klockan ska bli tio över tre för då börjar "Smallville" en tv-serie på sexan.
Den är jätte bra! Oj det är om tio minuter så får skynda mig.

Lyssnar på denna fantstiska låt av Christina Aguilera

Måndag

Godmorgon :)
I dag är det Måndag och jag ska gå till skolan, idag är Jaqe frisk :D
Idag så har vi svenska, SO och Fysik och nåt mer men jag kommer inte i håg. Vi slutar tidigt i dag, fem i halv tre tror jag :D

Söndag

Har kommit hem från Nea nu. Det var länge sedan vi va å det var kul att träffas hemma hos nån.
I går så kollade vi på melodifestivalen, jag röstade på Lili & Susie åt Jaqe som inte kunde kolla på melodifestivalen. Själv tyckette jag att Sarah Dawn Finer var bäst. Sen kollade vi på "Att göra en pudel" Den var ju bra!
Vi låg och pratade as länge så jag fick ont i huvet haha.
Idag så har vi ty hållt på med håren. Och kollat på systrarna Olsens film "En galen dag i New York" den är också bra.
Nu har jag precis kommit hem och ätit köttfersås och spagetti mmm...
Ska duscha nu puss♥

Lördag

I dag på morgonen så vaknade jag sjukt tidig, halv tio!!! Asså på en Lördag vaknar man inte så tidigt, det är bara så.
Duschade på morgonen men det fick bli bara håret för det var bara kallt vatten.
Skulle åka till stan med Jaqe, det blev ju så men vi missade första bussen haha typiskt oss ! Jag trodde ju att komma med bussen som jag trodde Jaqe hade kommit med men busschafören stannade inte :(
fast det var bra för då hade jag kommit med fel buss :S Jaqe trode ju att vi inte hae missat bussen i alla fall men när jag hade stått vid busshållsplatsen en halvtimme och en blatte hade ringt till mig så gick jag till Jaqe.
När vi gick till busshållsplatsen så träffade vi Carro, Saga och Klara som också skulle till stan.
Väl i stan så hann vi bara till Gina och Donken typ. Jaqe köpte ett par jeanslegging som är as snygga!
Vi höll på att missa bussen hem, men vi är ju blonda så man kan ju inte tänka sig annat eller?
Hade glömt mobilen hemma hos Jaqe så jag var tvungen att hoppa av hos henne men vi var inne på datorn med.
Nu sitter jag hemma vid datorn och ska försöka lära mig lite om Facebook haha får se hur det går.
Ikväll så ska jag och Nea kolla på melodifestivalen andra chansen hemma hos henne :D
Det ska bli sjukt kul :D


Fredag :D

OMG det är så skönt med fredagar jag bara älkskar dom! Fast vem gör det inte???
Sitter vid datorn och lyssnar på EMDs sjukt bra låt "baby goodbye" och pratar med Jaqe på MSN som är sjuk stackarn. Men ska peela ansiktet så jag får bort det "fnasiga" i ansiktet.
Ska försöka att bli medlem på Face book med men Jaqe säger att det är krångligt så jag får se om jag lyckas haha

Klämde mig i fingret i Elins skåp i dag :( samma finger som Jaqe tror jag långfingret på höger hand vid nagelbandet. Hoppas att nageln inte trillar av ajaj annars :(

Ska nog till stan med Jaqe i mån :D kulkul!
Vi har inte träffats på en hel vecka!!! Jag fattar inte hur jagt klarar mig!! Det är sjukt länge!
Saknar dig Jaqe <333

Hade Tyska prov i dag :S det gick inte så bra min tyska lärare sa att jag hade mycket på gång och det betyder att nästan allt är fel :O Kommer få typ IG! eller i alla fall g−
Ska ha Matte prov på tisdag med :( och Engelska prov två gånger den veckan med :( Det blir mycket prov nästa vecka


Fritidsgården haha

Ok fritidsgården som vanligt med Elin Jaqe är sjuk :(
Vi har haft syslöjd idag. Jag gör en bal klänning haha inte för jag vet om jag ska använda den men men ...
Vi har också haft engelska där vi gick igenom våra engelska prov som vi sak ha.
På tyskan så ska vi ha prov :( Jag har inte övat men jag har ju varit sjuk så jag ska fråga om jag får göra det på Måndag eller nåt.
Så har vi ju SO och Matte sen. Sen ska jag bara hem...

love ya

Mår bättre :D

OMG! Det är så skönt att må bra igen, har bara lite ont i huvet nu :)
Kommer till skolan i mon. Har inte hänt så mycket här hemma idag ...
 love ya♥

Måste till skolan

Usch nu är jag så trött på att vara hemma och vara sjuk i mon så går jag till skolan hur sjuk jag än är jag vill inte vara hemma mer! OMG det är så jobbigt! Så har jag inget att göra heller och ont i magen har jag.
Jag vill till Jaqe fan vi har inte träffats på sjukt länge!!! Jag klarar inte att vara borta från henne och alla så länge
Dessutom är det matte och tyska prov i mon med ju fast det sa jag.
Har precis duschat och det hade varit skönt om det hade funnits varm vatten! Vi har så konstigt vatten så det tar så lång tid för det att bli varmt!

OMG! Jag har fårtt en kräm till mina utslag och jag har börjat flagna i ansiktet!!! Så jävla läskigt, Läkaren sa ju att det kunde hända men ändå det får ju inte bli det i ANSIKTET!
ÅÅ att min hud aldrig kan bli bra! Det käns som att ag alltid kommer att ha utslag usch!!

Still love ya!♥


SJUK :(

Idag har jag varit hemma och sjuk :( Det har inte blivit bättre så får se om jag kommer till skolan i mon.
Vill värkligen till skolan i mon för vi har prov i matte och tyska och ag hatar att göra prov i efter hand.
Mitt msn har dampat sig det är så jobbigt det går inte att gå in på min vanliga msn.
Men nu årkar jag inte skriva mer
Love ya♥

Hemma... till slut

Jag åkte hem sen men nu är jag hemma och har ont i magen :(
Har precis kollat på en kamera från internet Nikon D40 och en mobil, sony ericssons nya toutch mobil idou med 13mpx kamera Men ska äta nu lägger in mer sen

kameran




mobilen

Sjuk?

Sitter i fritidsgården som vanligt med Elin. Jaqe är fortfarande sjuk, krya på dig gumman!
Asså jag har as ont i magen är jag sjuk?! Funderar på att gå hem hade ju ont i magen i går med och det har inte blivit bättre :( Nästa lektion är matte :(! Det är as tråkigt! Men innan idag så hade vi svenska och SO
Ska dansa i kväll om jag blir bättre :S


Shampo & balsam

Har precis duschat och fönat håret. Och jag är så glad för jag har hittat världens bästa hår produkter:
Asian straith shampo och balsam från Schwarzkopf hår produkt serie Gliss och så har jag ochså hittat ett hår lotion som gör håret mjukt, glansigt och håller håret på plats också från Schwarzkopf men från deras andra hårproduktsserie got2be. Hår lotionet tar man i handduks torrt eller torrt hår.

asian strait serien


hair lotion/smoothing lotion

Fritidsgården... som vanligt

Sitter i fritidsgården med Elin och nårra andra, Jaqe är sjuk :(
Ska till stan med Elin innan jag ska sjunga idag :D Vi ska kolla på löshår m.m.
Ska ha en timma och 20 minuters hål :D Sedan blir det SO i 70 minuter sen slutar vi :D
God vad skönt det ska bli!!! Har precis ätit, Raggmunk rätt så ok smakade inte så mycket men men.
Har haft Svenska, Fysik och tyska i dag. Vi hade Jelena i tyska idag i stället för vår vanliga tyska lärare Anna.
Det var värsta kul för Jelena blev värsta arg på oss, vem blir inte det? :S
I mon är det Andra Avenyn !:D Hoppas att detta avsnittet blir bra!

OMG! Det snöar ute :D Då kanske Hanaslöv är öppet en helg till :D
Då skulle jag bli as glad!! Har inte åkt Snowboard på typ 3 veckor! Jag måste åka det en gång till innan våren/sommarn! Fast man längtar ändå jävligt mycket till SOMMARN!!!
Jag hoppas att jag får ett sommar jobb så att jag får mer pengar till sommarn :D
Längtar tills man bara kan gå i linne ute m.m. det ska bli så as skönt så jag kan inte vänta!

Söndag :(

HejHej bloggen!
Har precis städat, God vad skönt det känns när man har städat! Men man känner sig inte fresh.
HAr gjort om i min garderob :D får se om dt blir bättre nu då? Ska nog duscha snart men först ska jag äta choklad muffins som min lilla syster har bak, mums!
Måste ut och gå sen med mamma det ska bli jätte skönt!

I mon är det skola igen :( skulle gärna kunnat ha en tilkl helg dag! Det skulle vara så skönt.
 
Tycker ni att det var rätt låter som gick vidare?
Jag tycker att Anna och Maria kunde ha tagit den där oprasångerskans plats. Då hade det vait perfekt typ.
Men gud nästa vecka är det FINAL! Eller det är det vel?! Nej just det, det är väl andra chansen och Internationella juryn?! Detta har blivit så krångligt så jag vet inte riktigt :S
Vilken tycker ni ska vinna?
Jag tycker att Molly Sandén ska vinna men det fanns ju mer bra låtar t.ex. Agnes, Sara Dawn Finer, Emilia, E.M.D m.m. så jag vet inte.
 Ha det bäst!!!♥



RSS 2.0