Konfa läger

Ojjs, jag har visst inte bloggat på länge. Men så blir det när man har mycket att göra och hinner inte med någonting.
Men som rubriken skvallrar om så har jag kommit hem ifrån konfa läger i Asa. Där var vi från fredag och jag kom hem halv ett i dag. Hade tänkt att bara slappa och kolla på vampire diaries men det går inte att gå in på den sidan på nån utav vårta tre datorer. Och jag som hade längta så.
Men det var kul på konfa lägret så länge vi inte gjorde nått tillsammans med ledarna. Vi satt och skvallrade till halv tre på natten. Hade tänkt dygna men det blev inte så, var för trötta för vi hade paddlat kanot och hållt på hela natten.
Men jag är väldigt trött så, cha cha bitches.♥

Fredag och frisk!

Hejj!

I dag är det fredag och vi är ännu en dag närmare sommarlovet. Men först är det 68 dagar i skolan (inräknat helger) så det är egentligen inte så mcket. Längtar verkligen till sommaren♥. 
Va i skolan i dag för jag är frisk nu, äntligen det är verkligen segt att vara sjukt. Det var ju inte kul i skolan precis men man träffade ju vänner och kom ut i från sängen. Hade inte så roliga lektioner men dom var inte många, 4 lektioner tror jag att vi hade i dag. Sen åkte jag till stan med en kompis, jag köpte ett pack med armband på gina tricot. Men sen kom jag till Glitter och där hittade jag så klart jätte fina armband och ett halsband men eftersom jag hade köpt armbanden på Gina så hade jag inte råd med dom, Det är verkligen typiskt mig. Men ska lämna tillbaka armbanden på Gina och köpa dom på Glitter i stället.
Kollar på resor till Thailand inne på fritidsresor, ving och apollo. Vill verkligen åka dit men jag har hört att det är oroligt där så det känns ju lite läskigt men sen läste jag att det finns inget som avråder någon från att åka till Thailand så det funkar nog.Jag kollade på lite andra resor men det var bara sol och bad och ingen billig shopping som i Thailand och det är just därför som jag vill åka dit, det är sol, bad och billig shopping, allt vad man kan begära. Det blir troligen inte nån resa förräns efter sommarn men då ska jag nog övertala mamma och pappa att vi åker till Thailand till hösten.
Jag har äntligen gjort en header, vad tycker ni? Jag blev inte så jätte nöjd, men den  får duga.

Lägger in denna reklamen från com hem för jag älskar den och kan den utantill xD




Love ya babes!♥

Sjuk :(

Tjosan!

Är sjuk och har varit det sen i går. Aldrig kul att vara sjuk, ligger och kollar på massa serier som inte är så bra.
Har inte så mycket mer att säga.

Love ya babes!♥

House <3

Hejjsan!

Sitter och kollar på House jag älska House, det handlar om en kille med canser som det händer nått som gör att han inte kan röra sig inte ens blinka eller röra ögonen tillslut. Vas hämskt att inte kunna röra sig, att vara förlamad.
I dag så var vi på Balco med skolan de tillverkar bakonger. Det var nog det tråkigaste studiebesöket någonsin.
Har kännt mig konstig, haft ont i huvet, mått illa och varit allmänt trött. Mår fortfarande dåligt och ont i axlen. Men nu ska jag inte klaga över var jag har ont utan jag lämnar er och kollar på House i stället.

Love ya babes!♥

Glad påsk!

Cha Cha!

Nu är det påsk igen. Har inte fått nått påsk ägg för jag äter inte godis. Men hoppas ni har fått det med mycket godis. Ni får äta för mig med.
Släkten kommer klockan 2 alltså om mindre än 2 timmar och jag har inte duschat! Paniiik! Måste ju hinna sminka mig, klä på mig och fixa mig och innan dess så ska jag duscha så jag fattar inte hur jag ska hinna detta på 2 timmar. Dessutom så tror syster att hon ska få duscha innan mej men det går ju inte hahahhihihåhåhaha. Fick lite ryck. Men nu ska jag vänta på att det blir varmvatten så att jag kan duscha.

Love ya babes!♥


Kyrkan tar döööööd på mig!

Hello!

Jahopp rubriken säger allt: Kyrkan tar död på mig, har varit på gudstjänst i dag (vi var tvugna att gå p.g.a. att det är långfredagen i dag) den var verkligen seg! Prästen pratade bara om hur gud gav sitt liv för oss, hans osjälviska uppoffringar och nått lamm. Men den tog slut till slut tack gode gud.
Hade tänkt duscha nu sen kanske jag ska sova över med nårra kompisar i kväll men inte säkert, annars vet jag inte vad som händer.
Ingen ny header i dag och det kommer nog inte bli nån på länge för jag kan inte göra nån snygg. Får vänta tills nån kan hjälpa mig.
Ska nog kolla på Vampire diaries nu istället för att duscha (ska göra det sen, hoppas ni antäcknar) missade det i går så nu ska jag drägla över snyggingen som spelar Damon kanske lite över Stefan med.

Love ya babes!♥

Skrärtorsdag

Hejjsan!

Sitter just nu och kolla på Borat, den är ju verkligen underlig. Har sett Brüno och den var jätte dålig men trodde denna skulle vara bättre men det var den verkligen inte.
I går var det kul på skräckfilmkvällen. Vi kollade på "Cloverfield" den var bra, lite konstigt slut bara, sen kollade vi på "Promnight" och den var ju jätte bra som vanligt, vi kollade inte på mer skräckfilmer utan en halv "Rush hour 2" och "Fool's gold".
Har varit på stan in dag ett antal timmar. Var inne i stan 12.30 där jag träffade nårra kompisar. Köpte ett vitt linne och en vit kofta på Gina och svarta strumpbyxor på Åhlens. Visar bilder i mon. Vi hade tänkt spela lacergame men vi blev för få så vi käkade pizza istället. Nu är jag hemme, gör en header och kollar på Scrubs istället. Mycket bättre.

Love ya babes!♥


RSS 2.0