Ny design

Nu så är det den nya designen, det är bara headern som fattas.

Smallville

Här så har det regnat nästan hela dagen så därför har jag och agnes Samllville maraton. Jätte mysigt.
Det är rix fm festivalen i mån men jag kommer inte att vara hemma då, snyft. Har längtat efter detta väääldigt länge så jag är lite besviken. Men jag får klara mig och hitta på andra roliga saker.

Love ya babes! ♥

Låt torka

Det värsta är när man vill lyssna på en låt men kommer inte på någon hur man än försöker! Detta händer mig just nu så jag lyssnar på gamla så som face down och the botten is nådd. Men det är ju mysigt i bland.
I dag känner jag mig duktig för vi cyklade i sex timmar i dag, runt i skogarna hahhah. Vi hyrde cyklar eftersom vi inte hade våra cyklar här. Det blev väldigt krångligt när vi skulle lämna tillbaka cyklarna... men det löste sig.
Imon så får jag hoppas att det blir att shoppa för jag är värkligen jätte shopping sugen. Dom har en jätte bra affär här i Kiel som heter Tally Weijl. Där finns det jätte fina kläder och inredningen är helt rosa. JÄTTE FINT!
men nu ska jag duscha.

Love ya babes! ♥


Ny design snart

Nu håller jag på att göra en ny bloggdesign men den kommer nog inte att bli klar förräns om nårra dagar för jag behöver nya bilder. Men den kommer att bli snygg får jag hoppas.

Jag har varit på teater i dag och den var ju på tyska så jag förstod ingenting. Vi var också och kollade på några medeltidshus som dom hade återuppbyggt och ett vikinga museum. Inte jätte roligt men lite intressant endå, lite coolt att se hur dom bodde och vilka saker dom använde.

Är det bara jag som har varit seg nu i sommar? Jag har varit trött nästan hela tiden. Det är lite sjukt att man kan vara så trött, ibland tvingar mamma och pappa upp mig så tidigt så jag inte vet vad jag gör så jag klöser sår i mig själv, hahahah då är man trött.

Love ya babes! ♥

Söndag

Ska iväg och leta upp en affär som är öppen så att jag kan köpa dusch tvål som jag glömde. Som sagt så är inte affärerna öppna på söndagar här i tyskland så det kommer nog inte att bli lätt. Men efter att jag har köpt min tvål så ska vi i väg och se när min kusin är med i någon tysk teater som jag inte kommer att fatta någonting utav. Det enda jag vet om teatern är att den ska handla om vikingar typ... kanske inte det roligaste ämnet, men men, vad gör man inte för familjen, hihi.

Love ya babes! ♥


Sleepless in deutschland!

Ett till inlägg bara för att jag inte kan sova hihih.
Har inte så mycket att skriva men...
Har blivit helt beroende av serien Chuck, såg hela serien i förrgår så nu får man väl vänta på att det ska komma en säsong 4. Det är så typiskt mig! Jag blir beroende av en serie, kollar på hela serien i sträck på 2 eller 3 dagar för jag kan inte vänta en vecka på nästa avsnitt, jag inser att serien är slut och blir sur på mig själv för att jag måste göra så här och sedan väntar jag på nästa säsong och då har jag säkert slutat intresserat mig för serien och bryr mig inte. Hahahahah detta var hur jag kollade på en serie F.Y.I lixom. Men så kommer deet inte bli med Chuck för den kommer jag aldrig att tjata ut.
Nu ska jag försöka sova.

God natt, love ya babes! ♥


RSS 2.0