Tisdag

I dag så spelar vår klass med i klassjakten (fotboll) och vi fårt hoppas att dom (vi) vinner! Det är väldigt duktiga tjejer som är med så vi vinner lätt, Jaqe, Julia och Mirre är med och spelar :D
Just nu har jag gjort läxorna och ätit macka och grape frukt, jag har verkligen blivit beroende av grape mm... vad gott det är...
Men skriver mer när jag kommer hem från dansen för Agnes och hennes kompis vll ha datorn så...

Love ya babes! ♥

Måndag

Oj har inte gjort ett inlägg på en dag  typ. Sitter och äter en otroligt god grapefrukt och lyssnar på en av världens bästa låtar, "Never think" som är med i filmen "Twilight" har jag fått för mif haha och det är Rober Pattinson eller Edward Cullen som han heter i filmen som sjunger den ♥den sjukt mycket. Kommer att lägga in den här neddanför. Jag säger bara njut!
Ska snart skriva rent författar porterettet om bröderna grimm till svenskan fast den är tills på onsndag men skriver den i dag för jag har inte så mycket tid på tisdagarna.

Denna dagen har varit sjukt kul :) Fast en trött dag. Morgonen började med klass tid och nu är det ju läsvecka så man ska läsa tio minuter varje lektion. Sen svenska och där hände det värkligen ingnenting tror jag. Tyskan var väldigt tråkig vi hade pictionary och det enda jag fuick lyssna på var när två killar jämte mig snackade om sprit så det var långtråkigt.
Fysiken blev ovanligtvis rolig för vi hade redovisningar och en del gjorde det väldigt roligt haha.
På SO:n kollade vi å nån sjukt konstig film som heter "flugrnas herre" typ. Jag blev så chokade av en sak när dom köttade en pojke så jag fick nt i magen haha!

Linjebussen fick vi åka hem för det var typ två timmar till skol bussen gick så vi orkade inte vänta.
Agnes skulle spela fiol och jag ville ha grapefrukt så jag förljde med in och köpte grapefrukt XD


"Never think" Robert Pattinson



Love ya!♥

Lördag

I dag så har Nea sovit över hos mig. Efter att vi hade varit i stan så kollade vi på två filmer "you, me and Dupree" och "Subarban girl". Efter det var jag i alla fall sjukt trtött så jag bara gick och la mig men Nea var tvungen att ta bort sminket föst. Nu har hon åkt hem och jag lyssnar på en sjukt bra låt som vanligt haha lägger in den.

I kväll ska det nog bli skräckfilmkväll med Nea och Klara och sen kanske saga och carro. kulit


Kat deluna "in the end"




Love ya babes!♥

Fuck på dagen

Denna dagen har bara varit skit!!!!!!!!

Fritidsgården

Sitter i fritidsgården och har tråkigt :( Ska snart kolla när lektionen börjar har vi biologi tror jag och sen idrott. Sen blir det stan för jag ska sjunga sen. Så det får bli tråkiga bussen :( bara det inte händer nåt som det har gjort dom senaste gångerna jag har åkt buss haha.

I mån är det fredag och det ska bli as skönt! Äntligen helg jag menar jag har typ inte ställt om mig att vakna klockan halv sju på morgonarna och gå upp det kommer nog att ta nån vecka. Kommer det att hända nåt speciellt inom denna månaden? nej tror inte det rätta mig om jag har fel.

Lova ya babes!♥

Blondiner.se!

ojoj skrev inte i går hann faktiskt inte det :S

Men i dag var det så kul asså. Jag och Jaqe skulle kolla på när Elina, Linnea, Ida, Klara och Saga dansade för dom hade avslutning, street.
Förtst skulle Jaqe och jag och Elina åka in till stan och köpa en present till deras danslärare eftersom hon skulle sluta.
Först så gick det bra att åka bussen och allt gick väl rätt så bra tills vi skulle åka till deras dans för Elina skulle vara där klockan halv sex. Först så ringde vi till Länstrafiken så att vi fick veta när bussen gick. Men Elina sa arabyrondellen och alla vi frågade trodde att vi menade arby då så vi kom på fel buss! å vi fick åka från stationen och gissa var vi va och se var vi kunde va men det blev så att vi kunde inte hoppa av nån stans så vi åte tillbaka till stationen igen. Så det blev att vi aldrig hoppade av bussen haha! Så vi kom tillbaka till stationen klockan vart i sex så nu var vi verkligen försenade! Men tillslut kom vi på rätt buss 4:an då. Och vi kom fram! Väl där så gick allting bra och dom hade jätte bra dans och dansade jätte bra så det var värt besväret! :D <33

love ya babes♥

Hemma

Hejsan
Nu är jag hemma från Farmor det var väldigt god mat och efterrätt och kakor haha.
Mina kusiner var där med och vi hade kul :) Vi gick ut till "lekparken" och hade massa med kul haha.
Dels så rullade vi ner för en backe med för vi hade inte så mycket att göra och nu har jag ont i huvet och mår lite illa så det var inte så lyckat :s

Nu ska pappa snart sätta upp basketkorgen så nu är det sommar haha.
Tänk att det bara är april och det är så här varmt det har kommit lite som en chock för min kropp så jag har fårr mycket ont i huvet för man hinner inte ställa om sig till att dricka mycket så det har Jaqe hjälp mig med haha.

Har kommit på att i dag är det nästan exakt nio veckor kvar tills det blir ett långt och skönt sommar lov med lagom varma dagar, sovmorgon och stranden med mera får man hoppas. :) Detta fina vädret får en att bli så glad och positiv och man behöver inte ha stora vinterjackor och stora skor och allt.


sista lov dagen

Idag är det sista lovadagen sen blir det skola i mon då igne efter ett bra en veckas påsklov. Det behövdes verkligen!
Men nu är det slut så skola i mån.

 Nu är jag hos Jaqe, har sovit över där i natt. Nyss fick jag reda på att vi ska till Farmor och äta påskmiddag om en timme så det får bli att snabbt sminka sig och klä på sig och sen snabbt cykla hem för att åka till Farmor så detta får gå  väldigt snabbt allting. Hinner inte skriva efter som allt detta ska hinnas med på en timma hade tänkt skriva ett rätt så långt inlägg men det hinns tydligen inte med i dag :(

still love ya babes!♥

Påskafton

Hello babes i dag så är det påskafton och en liten del av mammas släkt är här fast det är inte så lite det egentligen. 5 av mammas syskon med respektive och så är det två kusiner med derastjejer och killar och ett kusin barn.
Vi hr ätit mat och snart blir det blåbärspaj mums just nu ör alla ute och går jag vet inte varför xD
Hmmmmmmmm har tråkigt och så har jag inte så mycket att skriva. Får smsa nån

Jaqe

Nu är jag hemma hos Jaqe och vi har nästan precis varit ute och cyklat till kyrkan och tillbaka. Då har vi typ pratat om vad hon hade pratat om med en viss person och det tog lååååååååång tid haha!

I går var jag trött och lade mig tidigt typ vid halv tolv. Så jag vaknade väldigt tidigt i dag typ halv elva. Men det mest ovanliga var att jag åt frukost med hela familjen och det har typ inte hänt sen jag var typ 11 eller nåt gick i fyran i alla fall xD

Men nu kommer jag inte på nåt mer haha xD

:D

I dag är jag glad jag menar kolla vädret det kan ju inte bli bättre! Villbara skynda mig att blogga, sminka mig och klä på mig och sen ska jag ut! Ska prata med Jaqe för vi ska typ kanske va i dag. men nu måste jag på toa

Lova ya

Torsdag? haha

ojj är det redan torsdag :o Det känns som det är typ ingen dag alls utan bara påsklov.
I går så hade vi sjukt kul, vi kollade bara på en film för vi hade mycket roligare med att bara att snacka så vi hann inte med "heart brek hotel" men det var mycket roligare att bara prata för när vi kollade på "patrik 1,5" Så var ma inte så insatt i filmen så ingne kollade nästan det roliga var liksom att bara snacka och att göra oc äta pizzan ofc!
När amn kom hem från kvällen så väntade nybakade blåbärsbullar som var jätte goda. Kvällen kunde inte ha slutat bättre desutom kunde ju inte kvällen kunnat varit bättre heller.

Nu har jag mest hunnit vakna duscha, äta frukost och midda coh blogga så klart.

Lova ya! ♥


Tjejkväll!

Lade inte in nåt i går men lägger in ett norma långt nu då.
I går så körde vi go-cart och det var kul jag kom 4:a haha. Jag dunkade in i sargen x gånger haha och det var inte lite xD.
Sen skulle vi fika och då hade Jaqe undrat om vi skulle på bio så undertiden som vi satt och fikade så var jag jätte stressad för jag var tvungnen att hinna hem innan vi skulle på bio. Vi skulle kolla på "Män som hatar kvinnor" Men för säkerhets skull om vi inte kom in på den eftersom den är från 15 år så bokade vi för "i skuggan av ljuset" i fall i fall då. Men Jaqe råkade boka platser längst fram i stället för längst bak så jag fick skynda mig hem och boka om dom.
Väl vid bion så var ju det stora att kunna hämta ut biljätterna så att hon inte frågade efter leg eller nåt sånt men hon frågade bara om vi var 15 och vi sa ja så vi fick biljetterna. Men sen vid insläppet så höll vi på att åka fast. Fast vi sa att vi hade glömmt legen hemma så vi kom in  med nöd och näppe :S
Filmen var jätte bra och inte så läskig som man trodde.
Sen sov Jaqe och jag över.

I kväll så ska vi till tjejkväll på fritidsgården med jaqi (fritidsledarn) Jaqe, Ingo och flera. Det ska bli jätte roligt vi ska baka pizza, kolla på två filmer "Patrik 1,5" och " Heartbreakhotel" två av dom bästa Svenska filmerna som finns! Så dety ska bli sjukt kul!

 Dessutom är jag frisk nu bara lite förkyld men annars är det bra jo just et lite ont i halsen med.

Denna morgonen så har vi haft fullt upp med att passa Jaqes kusiner, glömmde säga det bara xD


Män som hatar kvinnor

Måndag

Hello
har märkt att jag har lagt in väldigt korta inlägg utan bilder! Väldigt tråkigt. Ska försöka att skriva mer och längre och mer bilder, promise! Tyvär så börjar jag inte med detta förräns jag är frisk för det är jobbigt att skriva när man är sjuk. Nu mår jag lite bättre och hoppas att jag blir ännu bättre i mån för då ska jag, familjen och nårra kompisar till mamma och pappa åka go cart, Kul!

Jaqe om du läser så har jag glömmt min bio plansch hos dig haha XD

Feber :(

Det var väldigt kul i går och förrgår hos Jaqe! :D
Tyvär så har jag feber nu och det är en av dom värsta sakerna som finns tycker jag. Bloggade inte i går p.g.a när jag kom hem från Jaqe så började jag mår riktigt jävla illa. Nu märker jag att febern håller på att förvinna som tur är. är så trött nu så jag årkar inte skriva mer nu.
Jo en sak jag inte får glömma är att det nu är påsklov som är otrolig skönt!

Fredag :D

Ska snart till skolan sitter vhär med en smoothie... gott.
Bion är inte riktigt klar än men vi får hoppas att det blir det. Nu har vi sy slöjd i dag på morgonen sen har vi engelska, lunch, tyska och matte tror jag. Men nu hinner jag inte skriva mer.

Fortfarande?

hejhej!
Nu är jag glad för nu är jag nästan frisk och kommer till skolan i mon. Jag är verkligen glad :D det måste bero på solen och det fina vädret.
I mon så blir det inte så mkt får se vad jag ska göra.Hoppas att jag kan gå på bio med Nea (fick det när jag fyllde år) En shopaholics bekännelser tror jag att det blir :D Ska snart duscha som vanligt men sen får jag se vad det blir.

Bye Bye love ya♥

Veckans låt

Lägger in veckans låt nu när jag ändå så inte har nåt att göra

Lady GaGa "nothing else I can say"

Sjuk :(

I dag när jag vaknade kunde jag knappt prata! Jag fick knappt fram ett ljud. Det var nog inte så bra att vara med på dansen i går :S men nu har jag lärt mig det och kommer inte att göra om det (får se hur det blir med den saken haha).
Så jag har varit hemma i dag får se om jag kommer till skolan i mon, jag hoppas verkligen det.

Förutom att jag har legat hemma och haft ont i halsen så har jag varit på utvecklingssamtal. Det gick väl rätt så bra.
Har också varit och hemtat tårtan som vi åt i går för Georg fyllde ju år! Har nu bilderna på tårtan så här kommer dom + en bild på födelsedagsbarnet Georg:


Tårtan



Gerog!

RSS 2.0