Blondiner.se!

ojoj skrev inte i går hann faktiskt inte det :S

Men i dag var det så kul asså. Jag och Jaqe skulle kolla på när Elina, Linnea, Ida, Klara och Saga dansade för dom hade avslutning, street.
Förtst skulle Jaqe och jag och Elina åka in till stan och köpa en present till deras danslärare eftersom hon skulle sluta.
Först så gick det bra att åka bussen och allt gick väl rätt så bra tills vi skulle åka till deras dans för Elina skulle vara där klockan halv sex. Först så ringde vi till Länstrafiken så att vi fick veta när bussen gick. Men Elina sa arabyrondellen och alla vi frågade trodde att vi menade arby då så vi kom på fel buss! å vi fick åka från stationen och gissa var vi va och se var vi kunde va men det blev så att vi kunde inte hoppa av nån stans så vi åte tillbaka till stationen igen. Så det blev att vi aldrig hoppade av bussen haha! Så vi kom tillbaka till stationen klockan vart i sex så nu var vi verkligen försenade! Men tillslut kom vi på rätt buss 4:an då. Och vi kom fram! Väl där så gick allting bra och dom hade jätte bra dans och dansade jätte bra så det var värt besväret! :D <33

love ya babes♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0