Tiffany's och lejon

Jag måste bara säga att jag har blivit kär i tiffany & co. de har ju de sötaste smyckerna man har sett!!! Synd bara att man inte kan beställa till Sverie :( Men det finns ju i Usa och förhoppningsvis så ska jag dit ngn gång (mina kusinbarn bor där :D) och då ska jag shoppa sönder på Tiffany's, Victoria's secret och forever 21 m.m. :D
Måste också säga att HM har fått in så sjukt snygga kläder på hemsidan så jag tror jag vill beställa typ allt haha.
Det är så fina kläder i blommigt och pastell färger, precis som jag vill ha det! :D Är väldigt glad för detta p.g.a att jag inte har hittat några kläder på VÄLDIGT läng XD
På tal om lejon så såg jag världens gulligaste youtube klipp. Det handlade om två kompissar som hade tagit hand om ett lejon men av ngn anledning fick dom inte ha kvar honom så dom släppte ut honom i afrika. Dom längtade efter lejonet så dom tänkte leta reda på honom och hälsa på honom. Alla sa att det var för farligt för att lejonet hade blivit ledare över sin flock och att han inte skulle komma ihåg dom, men dom åkte i alla fall. Dom letade och efter ett tag så hittade dom lejonet. Lejonet hoppade sprang och gosade och kramade dom... Det var det gulligaste jag sett, ni måste se:
Love ya babes! ♥

16 år!

NU har det hänt, jag har fyllt 16! (eller jag fyller sexton i dag) :D Känner dock ingen skillnad från igår hahah...
Lyssnar på Glees nya, självskrivna, underbara låt(ar) loser like me m.m. (lägger in videoklippet) medans jag väntar på att några kompisar ska komma. Det blir bara lite lugnt och stilla med tårta. Mysigt :)
Vaknade av sång (igentligen väckarklockan) idag från min familj, ja må hon leva ja må... fick smörgås tårta och cupcaces till frukost. Fast klumpig som jag är så tappade jag halva cupcaken XD Fick jätte fina presenter, pengar, aromalampa (gör så det luktar hur gott som helst i rummet :)), bodyscrub och bokstäver till väggen. (Tack!)
Men nu ska jag göra tårta...
Stora bokstäver från MIO och det står BEA om det inte syns på bilden XD
Aromalampan, så det är ingen "riktig lampa"
Loser like me - Glee (okej nu var det meningen att det skulle vara ett videoklipp här men det verkar inte funka XD)

Tisdag eller måndag?

Det är lite förvirrande det här med dagarna just nu eftersom det brukar vara måndag efter man har varit ledig en helg eller så men nu är det i stället tisdag! Min järna kan inte riktigt ställa in sig på det utan tror att det är måndag ist, särskilt eftersom dagen började som en måndag... haha det här är förvirrande :S
Har biologi prov i mon, så jag borde plugga men jag har så sjukt ont i huvet så jag kan knappt tänka, så jag tycker att jag kan få vänta i minst en timme iaf. Det kan ju va det positiva med huvudvärk, man får tillåtelse till at skjuta upp saker haha XD Men p.g.a huvet så blir det här värken ett roligt inlägg eller en sammanfattning. Men ni får klara er ;) Som plåster på såren så får ni en bra låt istället, fast det får ni inte för det finns typ ingen bra nu haha XD (Ursäkta min humor men jag får skylla på huvet och trötthet)
Men nu ska jag äta och få bort huvudvärken.
Love ya babes!

Oreohjärtan och PIN-kod

Hur dum får man va igentligen? Jag tänkte starta om min mobil p.g.a en sak och när pin kods rutan kommer upp... har jag helt glömmt pin koden XD så jag försökte på alla tre försöken och så klart hade jag fel. Så jag var tvungen att slå in puk koden men den hittade jag inte! Så har varit utan mobil ett tag nu, men som  tur var kom mamma hem för några minuter sedan så vi kunde låsa upp min mobil. När jag kollade på vad mitt lösenord var så hade jag slagit det bakvänt, fatta otur! hahaha.
Skriver ned receptet till oreohjärtan, det är bland de lättaste recepten jag någonsin sett, man behöver bara tre ingredienser och ingen ugn! Bra för mig eftersom jag suger på att baka! Kommer nog göra fel i alla fall, så får nog be min lilla syster Agnes göra dem istället, hon är mycket bättre än mig på att baka haha.
Önska mig/henne lycka till! ;)
Love ya babes! ♥
P.S. Vi har studiedag idag! :D och jag glömde den där sammanfattningen, men den får bli när jag har tid att tänka ;)

Seg söndag

Nu är det meningen att jag ska börja blogga igen... för hundrade gången XD men ska verkligen försöka att få det att funka denna gången, för Julias skull haha.
Idag kmr det inte att hända så mkt. Det var meningen att jag skulle kolla på Desperata hemmafruar idag/kväll med några kompisar. Men det blir inte så mkt med det för en av dom var sjuk så det var jätta synd :( Jag får försöka hitta på ngt annat roligt.
Kollar på lite kläder på internet, ett stort måste just nu för jag har verkligen INGA kläder just nu, allvarlig klädtorka!
Men det är så svårt att hitta något för jag tycker inte att det finns så mycket fint just nu, så därför har jag typ samma kläder helatiden haha. Ska försöka göra en ny header eller design snart, men har inga bilder just nu så det får bli en annan dag. Dessutom har det hänt rätt så mkt sen jag slutade blogga så ska försöka sammanfatta det viktigaste lite kort i nästa inlägg.
Love ya babes! ♥

RSS 2.0